2777
2789
یه چیز دیگه هم هست من اون روز مدرسه دخترم بودم معاون بهم میگهفت چراعصبانی هستی درصورتی من کاملا عادی ...

ن میگم ک فقط بامن اینطور کرد نمیدونم مشکلش چی بود بقیه هم گفتن وا پ این چشه گفتم نمیدونم.

اصلا هیچ روزی هم باهم برخورد نداشتیم

بخدا من خودم خنده از رو لبم برداشته نمیشه مثلا چجوری برات توضیح بدم میگن دوستی بی دلیل دیدیم دشمنی ب ...

مشکل از خودشه

حالا شما ارتباط نزدیکی باهاش نداری ولی باور کن وقتی بیشتر بشناسیش متوجه میشی کلا تو زندگیش ادم منفی هست

تجربه کردم ک میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل از خودشهحالا شما ارتباط نزدیکی باهاش نداری ولی باور کن وقتی بیشتر بشناسیش متوجه میشی کلا تو زند ...

جالب اینجاست ۲۴ ساعته معلوم نیست پیجم چطور پیدا کرده و چک میکنه عجب از این ادم ها عجیب غریب

وای نگو به نفرو اینطور میشناسم تازه به قیافش هم رسیده ولی امواج منفی تا شعاع یک یک کیلومتر فقط میگم ...

اره منم همش میگم چطور میخابه پهلوش ادم حالش بهم میخوره

ببخشید مگه کسی ازش خاست ارتباط برقرار کنه؟؟من اصل حرفم اینه جوری تو جامعه باش ک حالت تهوع ب کسی ندی ...

دقیقا من اینو تجربه کردم

ی مراسم از اقوام همسرم دعوت بودیم ماه پیش

میرقصیدم ی گوشه یهو دیدم پرتاب شدم جلو 

برگشتم عقب دیدم زن داداش عروس با پوزخند داره رد میشه

ببین تا الان تو ذهنم این برخورد بدش مونده

کلا دید مثبتی بهش ندارم

چند بار پیجشو دیدم هر بار استوری تیکه و استوری منفی گذاشته متوجه شدم کلا شخصیتش اینه

دقیقا من اینو تجربه کردمی مراسم از اقوام همسرم دعوت بودیم ماه پیشمیرقصیدم ی گوشه یهو دیدم پرتاب شدم ...

عجب 

چقدر بده بیشتر از دیگران خودشون عذاب میکشه

من شاید زیبا نباشم ولی بنا به شغلم فروشنده هست سعی میکنم باهمه خوش برخورد باشم به مردم احترام بزارم ...

نگاه اصلا ربطی ب زیبایی نداره 

ی ادم هایی هستن شاید درظاهر انچنان زیبا نباشن 

ولی چنان خوش اخلاق و خوش زبون هستن ادم کیف میکنه کنارشون باشه

2810