2777
2789
عنوان

نظرتون راچع به زنی که بچه هاشو انداخت رفت چیه😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
هرچی هم بوده باشه آدم نمیتونه از جگر گوشه ش بگذرهاینجا کم نیستن زنایی که بدترین درد رو بخاطر بچه ها ...

بازم شرایط استثنا وجود داره صفر و صد نگاه نکیند

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی هم بوده باشه آدم نمیتونه از جگر گوشه ش بگذرهاینجا کم نیستن زنایی که بدترین درد رو بخاطر بچه ها ...

اتفاقا با همین حرفا مردا انقدر پررو و طلبکار و وقیح شدن. هر غلطی بخوان میکنن چون ته دلشون قرصه که زنه به خاطر بچه ها هیچ جا نمیره و خفه خون میگیره. 

بازم شرایط استثنا وجود داره صفر و صد نگاه نکیند

درسته ما تو شرایط اون خانم نبودیم ولی من به شخصه اگه تو بدترین شرایط روحی و جسمی باشم حاضر نیستم بخاطر راحتی خودم از بچم دست بکشم حتی فکرش هم قلبمو درد میاره 

اتفاقا با همین حرفا مردا انقدر پررو و طلبکار و وقیح شدن. هر غلطی بخوان میکنن چون ته دلشون قرصه که زن ...

گور بابای مردهااصلا

ما زنیم عاطفه داریم بچه مون پاره تنمونه شوهرو ول میکنیم اما بچه هرگز

درسته ما تو شرایط اون خانم نبودیم ولی من به شخصه اگه تو بدترین شرایط روحی و جسمی باشم حاضر نیستم بخا ...

این حرف گفتنش آسونه گلم ولی توی شرایط باید باشی واقعا و تصمیم بگیری

چه بسا این آقا پدر بسیار خوب و همسر بسیار بدی بوده ...

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

اتفاقا با همین حرفا مردا انقدر پررو و طلبکار و وقیح شدن. هر غلطی بخوان میکنن چون ته دلشون قرصه که زن ...

مگه الان اینجا مردامون هستن ؟ حرف دلم بود 

کلا زمین و زمان بهم بخوره من از بچم نمیگذرم حالا هر کی میخواد پررو بشه یا طلبکار بشه 

بیخود کردم به دنیا آوردم یه فرشته ی معصوم که بازیچه ی دست دو نفر بشه که گردن نگیرنش

گور بابای مردهااصلاما زنیم عاطفه داریم بچه مون پاره تنمونه شوهرو ول میکنیم اما بچه هرگز

این تصمیم شخصی شماست. از طرف همه زنا نمیتونی حرف بزنی

اسی هم بهتره با خودش صادق باشه و قبول کنه که این خانومی که راجع بهش حرف میزنه سر هیچ و پوچ ول نکرده بره.  اسی یا انقدر ساده س که حرفای شوهر سابق خانوم رو باور کرده یا میدونه یه چیزایی بوده اما شجاعت قبولش رو نداره

خب پ شما هم نگو بچه هامون رو ول کنیم تامردها پرو نشن!!

من میگم هر کسی باید ارزش خودش رو بدونه و مطابق اون رفتار کنه. بخشش یه بار ده بار صد بار نه هزار بار. مردی که ذاتش کثیف باشه و بدونه تو هیچ وقت نمیری نه تنها درست نمیشه بلکه روزبه روز بدتر هم میشه

پدرش گردن بگیره که با کاراش و اذیت ازارش مادر بچه رو فراری داده

عزیزم مردی که زنش رو اذیت کرده قطعا بچه ی بی دفاع هم اذیت میکنه 

شاید یه روز کارد به استخون برسه و مادر ول کنه بره ولی چطوری شبا خوابش میبره از فکر بچه 

بنظرم در هر دو صورت براش جهنم هست 

من ترجیح میدم تو جهنمی باشم که بچم کنارم باشه

2810