2777
2789

بچه ها من و همسرم با یکی از دوستای همسرم رفت و آمد خانوادگی داشتیم رابطمون خیلی خوب بود اونام مثل ما تازه عروس و دامادن و هر شب باهم بودیم و رابطمون سالم بود مسافرت رفتیم و کلی باهم بودیم .. بعد سر یه جریاناتی من و همسرم دعوامون شد و خواستیم از هم جدا شیم ، من روحیه مو از دست دادم رفتم خونه دوستمون با زنش درد و دل کردم و حتی اونم پا به پای من گریه کرد .. بعدش همسرم که فهمید زنگ زد به رفیقش که به خانومت بگو .. زن منو بلاک کنه و باهم در ارتباط نباشن .. اونم منو بلاک کرد .. بعد ما بهم برگشتیم و زندگیمون خوب شد و منم دیگه رفت و آمد نکردم اوناهم خیلی در تلاش بودن که رفت و آمد و شروع کنیم .. الان چند ماه از اون موضوع میگذره .. خدایی همسرمم تا الان حرفی نزده من دلم میخواد با هم دوباره بریم و بیاییم چون دوست دیگه ای نداریم .. 

بنظرتون چیکار کنم ؟؟ کینه رو بزارم کنار ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم تا عمر دارم دیگه هیچ وقت باشون رفت و آمد نمی کنمشوهرت هنوز باهاشون در ارتباطه؟

من خودم مشکلی ندارم همسرم زنگ نمیزنه اصلا اون زنگ میزنه چون رفاقتشون خیلی قدیمیه .. مهم منم که بهش گفتم دیگه رفت و آمد نمیکنم حرفی نزد

کلا هر چیزی از مرز بگذره خوب نیستاین خانم نباید پیش ایشون میرفت و دردل می‌کرد

خب الان تقصیر اون خانومه مثلا چیه ک اسی درد دل کرده؟؟

این حدرو اسی خودش گذرونده بعدشم اسی هم کارش طبیعی بوده بلاخره انسان ی موجود اجتماعی و نیازداره ب درد دل 

من خودم مشکلی ندارم همسرم زنگ نمیزنه اصلا اون زنگ میزنه چون رفاقتشون خیلی قدیمیه .. مهم منم که بهش گ ...

دوستای جدید پیدا کن چون به نظرم حرمت ها از بین رفته

نمی دونم البته باز نظر خودت مهمه

2810