2777
2789

اخلاقش نسبتا خوب خیانت نمیکنه 

اما هیچی نداره هیچی حتی شغل درست حسابی

شاگردی اینو اونو کنه 

ولی بی مسئولیت باشه چشمش همش دنبال کمک از خانوادت باشه یا چشم ب ارثی ک هنوز نگرفتی باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من خودش بود با ۳۰ ملیون پول وقتی اومد خواستگاریم

الان ماشین داریم خونه داریم میخریم تو عقدم هستیم

زرنگ باشه باهاش به همچی میرسی البطه با کمک وام ازدواجمونم بود

مثل شوهر منه ولی تازه رفته سر کار انقد که بهش سخت گرفتم 

تهدیدش کن بره دنبال کار خوب بگرده 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

بی پولیش جهنماینک همش دنبال کمک از این و اونه

شوهر منم اونجوریه ولی به بقیه گفتم کمک نکنن 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

من موندم مگه قبل ازدواج به شغلشون دقت نمیکنین

چرا دقت کردم اون موقع کار داشت ولی بیکار شد دیگه سرپیچ کاری نمیرفت با ماشین کار میکرد اونم به درد نمیخورد