2777
2789

من یادم میره باورتون میشه ؟؟؟؟؟ بدترین بدیهارو فراموش میکنم و مث احمقا سری بعدی باطرفم خوبم 

مثلا همههههه بهم میگن هرکسی جای توبود عمرا عمرااا باپدرومادرش رفت وامد نمیکرد  شاید صدها نفر اینو میگن بعد من وجدان درد میگیرم   بدترین بدی هارو درحقم میکنن نمیدونم چرا یادم میره  بدیهای شوهرم یادم میره یعنی زخمش میمونه ولی جزییاتشو فراموش میکنم  واسه همین خیلی اذیت میشم چون بارها درحقم بدی میشه ولی چون من بعدچندوقت فراموش میکنم دوباره خودم و درمعرض اسیب قرار میدم   

خیلی بده خیلییییییییییییی    حافظمم کلا ضعیفه

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خیلی هم عالیه فقط ی جا بد میری اونم اینه ک درس عبرت نمیشه برات

وگرنه فراموش کردن خیلی هن خوبه، فقط سعی کن تغییر رویه بدی ک بهت ظلم نکنن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خیلی هم عالیه فقط ی جا بد میری اونم اینه ک درس عبرت نمیشه براتوگرنه فراموش کردن خیلی هن خوبه، فقط سع ...

خیلی بده خیلی عذاب اوره این اخلاق  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خیلی بده خیلی عذاب اوره این اخلاق

من میدونم چی میگی به خداامروزداشتم به یکی میگفتم من ادم نمیشم نهایت دلخوریم یه ساعته پوباره یادم میره 

درواقع به خودم دارم اسیب میزنم ولی نمیتونم کینه بگیرم

سلام غزل جون حالت بهتره ؟مهریه رو می گیری ماه به ماه ؟بچه ها خوبن ؟شوهرت چی کار کرد؟بر نمی گردی ؟

سلام عزیزممممم خوبی  وای الان ک داری حالمو میپرسی در حد مرگ حالم بده  دارم گریه میکنم نه  فقط یه ۵۰ تومن گرفتم دیگه نگرفتم ... شوهرم حکم ازدواح مجدد بش دادن  منم توجهنمم دارم خفه میشم میمیرم   ازبچه هام شرمنده ام ک مجبورن بخاطر خودخواهی من  این جهنم و حرفای خانوادم و تحمل کنن ازخودم یدم میاد ک باعث شدم سرگذشت و بچگی تلخ خودم واسه بچه هام تکرار بشه 

سلام عزیزممممم خوبی وای الان ک داری حالمو میپرسی در حد مرگ حالم بده دارم گریه میکنم نه فقط یه ۵۰ ...

این کارت اشتباهه که خودت رو سرزنش می کنی عزیزم . تو چاره ای نداشتی . پدرت که حداقل نمی‌ذاره بری بهش بگو که بهتر باشه باهاتون . از کجا فهمیدی اجازه ی ازدواج مجدد بهش دادن ؟داده باشند غصه ی چی می خوری ؟اون که بدون حکم رفته زنا کرده ؟بدتر از ایناشو دیدی 

منم نه ماهه تمکین نکردم . هفته‌ی پیش از دادگاه زنگ زدند . گفتم نمی کنم .

چرا ؟  بجه نداری ؟   دلیل جداییت چیه ک رد شد   منم باوجود وکیل تمکین محکوم شدم  و نفقه ام قطع شد و ازدواج مجدد دادن ب اونو منم بلاتکلیف 😔  بچه هامم میگیره  دیر یا زود  

پدرت تامین مالی می کنه ؟بچه هات کجان الان ؟

اصلا حتی یه هزارتومنننن حتی نمپرسه تو پول داری ؟ تو چیزی نمیخوای ؟  بچه هام همینجان  یکیشو بیست روز گرفت دق کردم تا پسش گرفتم 

2810