2777
2789
عنوان

خانما گوشوارم گم شده کمک

90 بازدید | 9 پست

من جعبه ی طلاهام جداعه 

فقط یک جفت گوشواره توی یه جا کارتی گزاشته بودم 

کارش داشتم الان اوردم دم دست باور کنید روی مبل نشسته بودم یادمم هست گزاشتم توی جاش اما الان ست هیچ جای خونه نیست باور کنید حتی سرویس بهداشتی هم گشتم حدود چهار گرم هم بود نازکم نبود گم بشه معلوم نباشه 

هیچ جا نیست دیگه نمیدونم چیکار کنم 🥲🥲

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بعد گم شدنش جارو برقی کشیدی حتما تو جارو رو ببین و لایه مبل شاید زیر تخت ایشالا پیدا میشه همه جا ...

نه جارو برقی نکشیدم 

دعا کن🥲

چشم ها دریچه ی روحن!...

اول اونجا رو خوب بگرد ، بعد برو جاهایی از خونه که امروز بعد کار با گوشواره رفتی ، اگر دیدی نبود از خانواده بپرس کسی برش نداشته باشه یا اگر بچه کوچیک داره به خصوص سعی کن از زیر زبونش بکشی چون پنهان میکنن یا فکر میکنن بازیه ، اگر دیدی نبود برو جاروبرقی بیار پاکت نو بنداز توش خونه رو جارو بزن ، اون مبل رو هم زیر و رو کن همچنین جا کارتی رو 

خب میریم برای دومین بار پیشنهاد دادن این کار تو یه روز🤣

یه پارچه شالی چیزی گره بزن بگو یا فاطمه زهرا بخت دختر شیطونو بستم کمک کن پیدا بشه

بعد خونه رو بگرد

پیشاپیش به دوستان عزیز بگم ک متوهم و خرافاتیم عمه محترمتونه🤝🤣

.

اول اونجا رو خوب بگرد ، بعد برو جاهایی از خونه که امروز بعد کار با گوشواره رفتی ، اگر دیدی نبود از خ ...

بچم هنوز زبونش باز نشده 

همه جا روگشتم شوهرمم کلی گشت نبود که نبود 

ببینم اگه پیدا نشد جارو برقیه رو انجام بدم  

چشم ها دریچه ی روحن!...

بچم هنوز زبونش باز نشده همه جا روگشتم شوهرمم کلی گشت نبود که نبود ببینم اگه پیدا نشد جارو برقیه رو ا ...

چند تا دعا هست توی اینترنت سرچ کن ، بخون برای پیدا شدن مال گمشده و اینکه ببین بچت دست نزده بهشون ؟ یا توی مچ دستش باشه یا برده باشه پیش عروسکاش؟