2777
2789

خواهرم از مدرسه سرماخوردگی گرفته بود دیروز اومد خونه بی حال افتاد قرص سرماخوردگی دادیم بعد اب هویج لیمو شیرین اینا بردمش دکتر کلا بدنش ضعیفه هر وقت دکتر رفته تو سرمش یه تقویتی هم زده دیروزیه اصلا نزد اومدیم خونه یکم اب هویج خورد وقت نشد سوپ درست کنیم سوپ آماده خورد دوتا قرص جوشان و یه جوشان بود برای گلو درد شب یهو لرز شدید گرفته بود دندون هاش بهم میخورد بردیم پیش همون دکتر گفت چیزی نیست ببرید زیر دوش آب خوب میشه بعد بالا آورد بردیم یه دکتر دیگه دوتا اپول زد تو خونه بهش رسیدگی کردیم خوب شده اما قیافه دیشبش جلو چشمم میترسم خیلی زیاد الان خداروشکر خوبه اما من استرس شدید گرفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پیش میاد عزیزم من کدبزرگم چند روز پیش تب و لرز کردم بالا آوردم دو بار،،، امیدوارم همیشه خدا برای هم ...

شما بعد از بالا اوردن بهتر شد بدنت؟چیکار کردی دارو چی خوردی بدنش ضعیفه دارو زیاد نمیتونم بدم

بهش خیلی خوراکی ندید سوپ بیرونی هم ندید

دیروز حال نداشتم سوپ بپزم مامانمم سوپ هاش اصلا تعریفی نداره برای همین گفتم حاضری بگیر اون خورد امروز درست کردم براش منظورت از خوراکی چیه؟ میوه اینا میدم 

شما بعد از بالا اوردن بهتر شد بدنت؟چیکار کردی دارو چی خوردی بدنش ضعیفه دارو زیاد نمیتونم بدم

اره احساس سبکی میکردم بهتر شدم داروی خاصی بهش ندین من برای سرفه ام و سوزش گلوم شربت گیاهی آویشن خریدم از داروخانه خوردم سرم زدم همین چیزا بهش پرتقال اینا ندین بدتر میشه من میخوردم بدتر میشدم سوپ مرغ اینا بهش بدین