2777
2789

یعنی هیچکس تجربه ای از مصرفشون نداشته؟

راجب قرص بوسپیرین و فلوکستین 

اینکه اصلا اثر گذارند؟آگه بله چه قدر زمان میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصف مردم دنیا فلوکستین میخورن(خودم آمار گرفتم)

البته برای من اثرگذار نبود

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
2805
دو هفته تا یک ماه زیر نظر دکتر باید بخوری فلوکستین دختررمن خورد اما بهش نساخت

مرسی ک جواب دادی💜

زیر نظر دکترم.. یک ماهی میشه فلوکستین میخورم ولی هیچ اثری نداشته هنوز الان دکتر دوزشو برام بالا برد

به دخترتون ک نساخت چیکار کردین؟ دارو رو عوض کردین یا دوزلو بالا برد؟

فلوکستین یکی دوبار خوردم بدک نبود ولی خیلی خوبم نبودیعنی تاثیر داشت ولی نه زیادشاید بیشتر باید میخور ...

من الان یه ماهه دارم میخورم تاثیری ندیدم🤦‍♀️

نصف مردم دنیا فلوکستین میخورن(خودم آمار گرفتم) البته برای من اثرگذار نبود

وقتی اثرگذار نبود چیکار کردین؟

قربونت عوض کردین

آخه برای منم بعد یک ماه اثرگذار نبود دکتر دوزشو بالا برد

وقتی اثرگذار نبود چیکار کردین؟قربونت عوض کردینآخه برای منم بعد یک ماه اثرگذار نبود دکتر دوزشو بالا ب ...

بله دکتر عوض کردم قرصهامو 

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
ببخشید آنقدر میپرسمبعدش چ قرصی خوردین؟اونو خوردین بهتر شدین؟

قرصهای بعدی و یادم نیست ولی چند سال اخیرولبان خوردم نسبتا خوب بود الان دیگه هیچی مصرف نمیکنم گاهی پروپرانول میخورم

مرسی ک جواب دادی💜زیر نظر دکترم.. یک ماهی میشه فلوکستین میخورم ولی هیچ اثری نداشته هنوز الان دکتر دو ...

عوض کرد اما بازم نساخت 

در کل رو ب گیاهی اوردیم

فعلا امضا ندارم