2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو از پس بچه دوم نمیای

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 63 پست
بترکید چقدر حسودید یه دونه گفتم ۶ ماه نگه داشته ریختید سرم 🤣🤣

حسودی نیست 

تعجب از عدم مسئولیت پذیری هست

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همینو میگم دیگه تقصیر مادرت اجازه نداده شما مستقل بشی شوهرتم بنده خدا چشمش ترسیده حتما با خودش می ...

۶ ماه می اومد اونجا ناهار شامشو میخورد منم می اومدم تند تند خونه سر میزدم از خداشم باشه

خدایا دریا دریا شکرت

اخه ب جیه تو حسودی کنه کسی؟؟ب بی خیال بودنت ک زندگیتو ۶ماه ول کردیو بجتو دادی مادرت نگه داره؟؟بعد میگی خودش دوس داشته باشه اون دوست داشته ولی تو اگه زن زندگی و مدیریت بکن بودی ب زور ۶ماه نمیتونست نگهت داره.ولی خب اعتماد ب نفس خوبی داری ک احساس می‌کنی بهت حسودی می‌کنه کسی😂😂😂با همین فرمون برو جلو 

اخه ب جیه تو حسودی کنه کسی؟؟ب بی خیال بودنت ک زندگیتو ۶ماه ول کردیو بجتو دادی مادرت نگه داره؟؟بعد می ...

به اینکه خانوادم همایتم کردن نزاشتن سختی بچه داری بکشم حسودی کردید البته حق دارید 😋😋

خدایا دریا دریا شکرت
خوشم میاد که حرف حساب حالیت میشه افرین

تو اگه ب عمق ماجرا پی برده بودی دیگه رو نداشتی رپیلای کنی😂ولی خب امثال تو روتون بی نهایت زیاده.ب اندازه کافی موجبات خندم فراهم شد بیشتر ازین رپیلای نمیکنم تو راحت باش رپیلای کن با خودت چت کن بای بای 

تو اگه ب عمق ماجرا پی برده بودی دیگه رو نداشتی رپیلای کنی😂ولی خب امثال تو روتون بی نهایت زیاده.ب ان ...

برو بابا من از خانم های با سیاست راهنمایی خواستم بچه دبیرستانی ها رو صدا نکردم که 

خدایا دریا دریا شکرت

حسودی چی؟؟ اینکه ۶ماه خونه زندگیتو شوهرتو ول کردی خونه مادرت موندی حسودی کردن داره؟؟؟ الان داری نتیجه شو میبینی ابنکه شوهرت میگه عرضه بچه داری نداری از صدتا فحش برات بدتره بنده خدا

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

حسودی چی؟؟ اینکه ۶ماه خونه زندگیتو شوهرتو ول کردی خونه مادرت موندی حسودی کردن داره؟؟؟ الان داری نتیج ...

من مثل خانم ها زندگی میکنم استعداد هام فرا تر از تر و خشک کردن بچه است خانم های مثل شما براتون افتخاره بچه داری 

خدایا دریا دریا شکرت
2810