2777
2789
عنوان

فک کنم پوکی استخوان گرفتم😟🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 31 پست
سنی نداری اون مال بعد یائسگی هست

اخه دوستمم همسنمه ی پسرداره پوکی استخوان گرفت دوبار عمل کرد۳ماه خوابید بااین تفاوت ک اون شیرخودشوداده بود ولی من شیرخودموندادم

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
چرا علایمش میگن درداستخوانه وصدا دادن استخوان چ بدونم استرس افتاده ب جونم

عزیز اگه اینجوری باشه من پوکی استخون شدید دارم😂🤦‍♀️

این چند وقت کار سنگین نکردی؟ شاید واسه اونه

همیشه به بدترین مورد فکر نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز اگه اینجوری باشه من پوکی استخون شدید دارم😂🤦‍♀️این چند وقت کار سنگین نکردی؟ شاید واسه اونههمیش ...

نمیدونم عزیزم فررامیرم دکتردعاکن چیزی نباشه 

اخه نمیشه ک انقد ک همیشه منفی فک میکنم

اخه دوستمم همسنمه ی پسرداره پوکی استخوان گرفت دوبار عمل کرد۳ماه خوابید بااین تفاوت ک اون شیرخودشوداد ...

فعالیت بدنی داشته باشی مکمل کلسیم بخوری ( البته اگه شیر و لبنیات در برنامه غذاییت نیست ) مشکلی پیدا نمی کنی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم عید رفتم دکتر ازمایش کلی دادم گف ویتامین د کمه ی قرص داد گف هفته ای یدونه بخور کلا دوسه تاخوردم ...

علایم نداشتم.ولی ویتامین د خیلی مهمه.چون ما زیاد جلو آفتاب نیستیم و ماهی هم کم مصرف میکنیم.کالا ویتامین د برای استخوان خوبه و د بدن کم باشه حالت افسردگی میاره

علایم نداشتم.ولی ویتامین د خیلی مهمه.چون ما زیاد جلو آفتاب نیستیم و ماهی هم کم مصرف میکنیم.کالا ویتا ...

من همیشه ویتامین د پنج هزار داخل خونه دارم.هر دوهفته یا یه هفته نفری یه دونه کف دست افراد خانواده میزارم

علایم نداشتم.ولی ویتامین د خیلی مهمه.چون ما زیاد جلو آفتاب نیستیم و ماهی هم کم مصرف میکنیم.کالا ویتا ...

خب پس ازهمونه نه؟چون نخوررم قرصوگاهی اوقتام یهو تب ولرز،میکنم و خود ب خود خوب میشه

فعالیت بدنی داشته باشی مکمل کلسیم بخوری ( البته اگه شیر و لبنیات در برنامه غذاییت نیست ) مشکلی پیدا ...

ن اصلا،زیاد،شیراینا نمیخورم ولی داخل کیک ک درست میکنم میریزم کلسیمم هیچی نمیخورم 

بزار تو کیفت با رو میز ناهار خوری.یا جایی یادداشت کن

اره مگ اینکع بزارم جلوچشم تایادم باشه هرروزبخورم

ن اصلا،زیاد،شیراینا نمیخورم ولی داخل کیک ک درست میکنم میریزم کلسیمم هیچی نمیخورم

برو آزمایش بده اگه لازم داشته باشی دکتر بهت توصیه می کنه

ورزشم بکن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ربطی نداره.تب و لرز هم ویروسه برو دکتر عزیز

الان ن عزیزم کلا میگم اونموقع ها شب تاصب،تب ولرز میگرفتم ولی صب ک بیدارمیشددم خوب میشدم

مثلا دوماه یکباراینجورمیشم

2810