2777
2789
عنوان

به خدا ترشیدن بهتراز این شوهر کردن هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 153 پست
شما چرا حرص میخوری عزیزم بنده خدا حرف ماشین نزد که وقتی خودش شاغله مهندسم هست معلومه که باید با هم ر ...

آخه یجور میگه معمولی انگار قراره شاخ داشته باشن بقیه

اصن مد شده زیر سوال بردن زحمت دیگران

والا ما هم بی سواد و بی پول نیستیم

ولی زشته پایین آوردن دیگران 

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
شما میتونی جراحی کنی؟؟؟؟ اصلا مغزت به جراحی کردن قد میده؟؟؟؟؟؟هرکس تو رشته ی خودش موفقهقرار نیست منی ...

تو چی هستی بنده خداااا که دیگران رو تحقیر میکنی بدبخت 

اگه هرکسی تو رشته خودش موفقه رشته تحصیلی منم این بوده 

قرار نیس بگی برنامه نویسی معمولیه 

اونم برنامه برنامه سخت ترین زبان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر فقط یه چیزی بهت بگم با کاربرای اینجا بحث نکن

دیشب من یه تاپیک زدم گفتم من فقط زن مردی میشم که خونه داشته باشه چون از اول بچگیم هیچوقت مستاجر نبودم میدونی بهم چی گفتن؟ گفتن خودت باید خونه به اسم خودت داشته باشی بعد از پسر مردم توقع خونه کنی😂

خیلی برام خنده دار بود زن ایرانی خانه دار و خوشگل و خوش هیکل باید باشه که هیچ، خونه و ماشین رو هم از این به بعد باید تامین کنه😂

انقدر همه ریختن سرم که نمیدونی

خواستم بهت بگم خانومای ایرانی هیچوقت پشت هم نیستن، البته بماند که یه سریا متاهل شدن و حسودی شون میشه چون همچین شرایطی ندارن و همچین شوهری ندارن

اصلا به حرف هیچکس گوش نده

تا اون موقعیت ایده ال پیدا نشده ازدواج نکن

حیفه برات زن هر مرد بی سر و پایی بشی خانم مهندس جان🤍

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

ایموشنال دمیج 😂

تو نی نی سایت هرکی یه لیسانس ساده و شغل داره فکر میکنه خانمای دیگه بی سواد و بی کار و بی درآمدن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اول شما برو داروهاتو بخور فکر کنم یه مدت خیلیییی تحقیر شدی که این طوری دیگران رو تحقیر میکنی یا شوهر ...

عزیزم از برادر و شوهر پولدار بکش بیرون خودت چی داری از خودت بگو 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

تو نی نی سایت هرکی یه لیسانس ساده و شغل داره فکر میکنه خانمای دیگه بی سواد و بی کار و بی درآمدن

نمیدونن شاید لیسانس اونا یک هزارم سواد خانومای دیگه هم نباشه 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10

عزیزم تاپیکتو تعطیل کن بنظرم خانومای خانه دار حمله کردن بت از نظرشون مهندسی خیلی معمولیه همینا ریاضی ...

دقیقا یه عده ادم که خودشون از سر بی کفایتی و بی مصرف بودنشون هیچی نشدن دیگران رو زیر سوال میبرن 

استارتر فقط یه چیزی بهت بگم با کاربرای اینجا بحث نکندیشب من یه تاپیک زدم گفتم من فقط زن مردی میشم که ...

دقیقا منم از این تاپیکا اینجا نمیزنم واقعا ادمو پشیمون میکنن هرچی شده باشه تش زنو مقصر میدونن

دقیقا منم از این تاپیکا اینجا نمیزنم واقعا ادمو پشیمون میکنن هرچی شده باشه تش زنو مقصر میدونن

برای همینه که وضع جامعه اینه و زن ایرانی همیشه باید به بدبختی دنبال حقش باشه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

اول شما برو داروهاتو بخور فکر کنم یه مدت خیلیییی تحقیر شدی که این طوری دیگران رو تحقیر میکنی یا شوهر ...

گفتم ک فقط میخوری میخوابی

شما برادرت خارجه من خودم هرسال کلی سفر میرم

پس مثل شما عقده ندارم

شما دوست داری مردم رو تحقیر کنی

خودت یه لیسانسه ی پادو هستیو فکر میکنی دیگران معمولی هستن

درحالی ک از شما بالاترن 

دقیقا یه عده ادم که خودشون از سر بی کفایتی و بی مصرف بودنشون هیچی نشدن دیگران رو زیر سوال میبرن

اره بر همون میگم قفل کنی اعصاب خوردیه فقط اصلا اینجا از این تاپیکا نزن

لیسلنس ساده

کی گفته لیسانس ساده است ؟؟؟؟ فقط پاس کردن واحداش اذیت کننده است اونم رشته کامپیوتر

این خانم خودش اومد هرچی از دهنش دراومد به من گفت 

اره بر همون میگم قفل کنی اعصاب خوردیه فقط اصلا اینجا از این تاپیکا نزن

اصلا سطح فکریشون پایینه 

چرا منی که مهندسم درامد دارم خواهر و برادررمم خارج اند بایه ادم معمولی باید ازدواج کتم 

برای همینه که وضع جامعه اینه و زن ایرانی همیشه باید به بدبختی دنبال حقش باشه

همون دیگه یه جوری میگن از خودت چیا داری.والا مرد زندگی وظیفشه خونه داشته باشه اگر نداره حداقل توقع جهیزیه میلیاردی نباید داشته باشه.

2810