2777
2789
عنوان

به خدا ترشیدن بهتراز این شوهر کردن هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 153 پست
خیلی معمولی هستی کبرنامه نویسی چیز خاصی نیستاز خودت چند تا خونه و ماشین داری؟مدل ماشینت چیه؟بی ام‌دب ...

واقعا برنامه نویسی جیز خاصی نیس؟ شما خودت یه خط میتونی کد بزنی ؟ اصلا ذهن کد زدن داری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی معمولی هستی کبرنامه نویسی چیز خاصی نیستاز خودت چند تا خونه و ماشین داری؟مدل ماشینت چیه؟بی ام‌دب ...

شما چرا حرص میخوری عزیزم بنده خدا حرف ماشین نزد که وقتی خودش شاغله مهندسم هست معلومه که باید با هم رده خودش ازدواج کنه

ماشین بنز دارم

قرصاتو به موقع مصرف کنی برای خودتم بهتره

دختری ک بنز داره و تامینه دستش تو جیب شوهرش نیست و بقیه رو زیر سوال نمیبره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
عزیزم برادرم خارجه پول فرستاده خریدم به نام خودمه

عزیزم تاپیکتو تعطیل کن بنظرم خانومای خانه دار حمله کردن بت از نظرشون مهندسی خیلی معمولیه همینا ریاضی دبیرستانو با ۱۰ پاس کردن.ایشالله خوشبخت ترین باشی

واقعا برنامه نویسی جیز خاصی نیس؟ شما خودت یه خط میتونی کد بزنی ؟ اصلا ذهن کد زدن داری؟

شما میتونی جراحی کنی؟؟؟؟ اصلا مغزت به جراحی کردن قد میده؟؟؟؟؟؟

هرکس تو رشته ی خودش موفقه

قرار نیست منی ک رشتم چیزه دیگه ایه برنامه بنویسم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
قرصاتو به موقع مصرف کنی برای خودتم بهترهدختری ک بنز داره و تامینه دستش تو جیب شوهرش نیست و بقیه رو ز ...

اول شما برو داروهاتو بخور فکر کنم یه مدت خیلیییی تحقیر شدی که این طوری دیگران رو تحقیر میکنی یا شوهر درست و حسابی نکردی این طوری هستی عزیزم من برادرم خارج بهترین درامد رو داره پول میفرسته 

شما مشکلی داری؟

2810