2777
2789
عنوان

لرهاوبختیاریا عاشق کبابیم 🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 158 پست
هیمنو بگو دم به دیقه میان لورا تاپیک میزنن ما گوشت میخوریم با افتخاریم فلانیم خو بگو تویگ دیگه جقدر ...

شما برو به سکتون روزی بیست بار گوشت بده به ماچه  اصلا چرامیاد تو تاپیکامردم جنجال راه میندازی  مگه دعوتت کردیم؟ 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در هر صورت جار زدنش خطاست چون خیلی ها شرایط بدهکار و... توان ندارن... عجیبه این حرفا 🚶

فقط گفته غذای مورد علاقه شون کبابه حالا اون همه تبلیغ غذا و خوراکی توی تلوزیون پخش میشه اونا اشکال نداره این فقط اسمشو اورد بقیه گناه دارن ؟ 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

توهینی نکردم. میگم خیلی کار مسخره ایه تا حالا دیدی یه شمالی بیاد بگه ما با افتخار برنج میخوریم بهتری ...

ن ببیین اینا بخاطر اینکه دعوا شده داره اینومیگه استارترم یکم بچه اس با حرفای ک میزنه ازنظرمن ودرست نیس ایقدر کوبنده بگه ب هرحال توهین خوب نیس حتی اگه توهین کنه طرف یا اشتباه نظریه بده 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

شما برو به سکتون روزی بیست بار گوشت بده به ماچه اصلا چرامیاد تو تاپیکامردم جنجال راه میندازی مگه د ...

سایت عمومیه شما اینجا تاپیک. میزنی ینی میگی بیایید نظر بدید 

شما هم برو کبابتو بخور چرا میای دم به دیقه برای بار هزارم تاپیک. میزنی خدایی خندم. میگیره یه کباب اینقدر براتون عجیبه؟ 

هیمنو بگو دم به دیقه میان لورا تاپیک میزنن ما گوشت میخوریم با افتخاریم فلانیم خو بگو تویگ دیگه جقدر ...

حالا ازکحای لرا وبختیاریاسوختی گلم؟؟؟؟  هرکس چیزی دوست داره ماهم کباب دوست داریم وا چطه پاچه میگیری

سایت عمومیه شما اینجا تاپیک. میزنی ینی میگی بیایید نظر بدید شما هم برو کبابتو بخور چرا میای دم به دی ...

عنوان تاپیکو که میبینی کور که نیستی 

خوشت نمیاد نیاااااچرا جیگرت جلز بلزمیکنه وا

ن ببیین اینا بخاطر اینکه دعوا شده داره اینومیگه استارترم یکم بچه اس با حرفای ک میزنه ازنظرمن ودرست ن ...

ببین در مل مار مسخره ایه دقیقا منم حس میکنم استارتر بچه مدرسه ایه وگرنه یه ادم بالغ نمیادهمجین تاپیکی بزنه بار ادلشم نیست والا روزی چندین بار ازین تاپیکا میبینم دقیقا با همین محتوا 

ما گوشت میخوریم

ما لوریم ما افتخار میکنیم ما بیشترین گوشتو میخوریم مامامااااا 

مسابقه گوشت دریدن مگه؟ 

دیگه چرت تر ازین نبود برای افتخار کردن

ن ببیین اینا بخاطر اینکه دعوا شده داره اینومیگه استارترم یکم بچه اس با حرفای ک میزنه ازنظرمن ودرست ن ...

عزیزم  من چه توهینی کردم؟؟؟  میگم کباب دوست داریم توهینه  باباتوهم زدی دخترگلم😉

حالا ازکحای لرا وبختیاریاسوختی گلم؟؟؟؟ هرکس چیزی دوست داره ماهم کباب دوست داریم وا چطه پاچه میگیری

پاجه هفت جدوابادت میگیره بی شعور درست حرف بزن 

ن عین سگ. توهین کنی بپری به ادم. همون سگی ک ایمقدر گوشت دگست داری ول یشکمت خالیه انگار

ببین در مل مار مسخره ایه دقیقا منم حس میکنم استارتر بچه مدرسه ایه وگرنه یه ادم بالغ نمیادهمجین تاپیک ...

عزیزم چراناراحتی نداری گوشت بخوری شماره حسابتو بده  کلی بختیاری ولر دلرحم تو سایت هست میگم پول دوکیلو گوشت برات جمع کنن بخری بخوری اروم بشی... 

عزیزم من چه توهینی کردم؟؟؟ میگم کباب دوست داریم توهینه باباتوهم زدی دخترگلم😉

بخدا اینقدر نمیبینید اینقدر تاپیک کباب میزنید وگذنه غذای سگ خونگی مردم بیشتر ازین چیزاست ولی دیدی کسی بیاد بگه ما به سگمون غذا میدیدم 🤣🤣

سایت عمومیه گوه خوریش به تو نیومده تو ناراضی هستی تاپیک. نزن و قفلش کن به تو چه من میام

جوابتو نمیدم چون مشخصه بیماری فقط برات گذارش رد میکنم 

دوستان شماهم براش گذارش بزنید تایادبگیره نیاد جنجال راه بندازه تو تاپیکامردم عقده گشایی کنه

عزیزم چراناراحتی نداری گوشت بخوری شماره حسابتو بده کلی بختیاری ولر دلرحم تو سایت هست میگم پول دوکیل ...

همون اینقدر گوشت میخورید وحشی هستید دختر مملکت کشتید دیگه 

الانم تو سایت وحشی بازی در میارید 

بخدا خیلی ندید بدیدیه تاپیکت جمع کن

فقط گفته غذای مورد علاقه شون کبابه حالا اون همه تبلیغ غذا و خوراکی توی تلوزیون پخش میشه اونا اشکال ن ...

در کل اینجا مثل جامعه هست کار اونا اشتباهه دلیل نمیشه... فخر فروشی کلا خوب نیست هر چی که میخاد بلشه

2810