بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا این اوه تو عمرش چشمش به گوشت خورده باشه وگرنه سکی ک شکمش سیر باشه نیماد همجین حرف مسخره رو تو س ...
شماجندسالته؟فک کنم بچه ای ک ایقدر داری توهین میکنی ب این قوم ایناتوهینی نکردن هرکس ک بقومش یاخودش افتخارکنه توهینه؟ماجنوبیا ب قلیه ماهی و میگوک عاشقش هستیم افتخارمیکنیم هرکس یه خوبی داره تونژادش شمدچرااینقور توهین میکنی
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️
در هر صورت جار زدنش خطاست چون خیلی ها شرایط بدهکار و... توان ندارن... عجیبه این حرفا 🚶
هیمنو بگو دم به دیقه میان لورا تاپیک میزنن ما گوشت میخوریم با افتخاریم فلانیم خو بگو تویگ دیگه جقدر تباهی که گوشت خوردنو افتخار میدونی والا مردم به سگاشون روزی سه نوبت گوشت میدن وای نمیاد کسی اینجا بگه این نشونه عقده هست
شماجندسالته؟فک کنم بچه ای ک ایقدر داری توهین میکنی ب این قوم ایناتوهینی نکردن هرکس ک بقومش یاخودش اف ...
توهینی نکردم. میگم خیلی کار مسخره ایه تا حالا دیدی یه شمالی بیاد بگه ما با افتخار برنج میخوریم بهترین برنج ایران مال ماست؟ خب اخه این خرفای خاله زنگ و بچگونه چیه میزنید خدایی دم به دیفه لورا تاپیک میزنن نمیدونم جرا اینقدر کباب براشون چیز عجیبیه