2777
2789
عنوان

لرهاوبختیاریا عاشق کبابیم 🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 158 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لرا مهمون نمیخواید؟😁

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

ای جونم بفررررما منزل ماقدم برچشم

عزیزم♥️

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

دقیقا ما تو این هفته با اینکه سرده ۳ دفعه پشت بکم بساط کباب داشتیم فقط تو ۷ روززززز

ووووی کجایی بیام خونتون 😍

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ما عربا جون میدیم برا ماهی کپور عاشقشم

تو کل عمرم نخوردم مزش چطوره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

دقیقا خیلی به لباس و خورد و خوراکتون می‌رسید همسایه ما هفته ای چن دفعه کباب میکنن خوش بحالتون😍🥲

اره بقران اول خدارو دوست داریم بعد شوهر وبچه بعد هم کباب 😂😂

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810