کرلیگرل مدیر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 278 عنوان پسری ک رفته برمیگرده | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 31 پست میدونه من عاشقشم بخاطر وابستگی و عشق زیاد من رفتخودمو کوچیک کردم و رفت گفت ممکنه ی روز برگردمحس میکنم رل زدهاین ممکنه ی روزی برگرده؟تا حداقل غرورم ک له شده درست شه؟؟ دیروز | 18:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gray_bee عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 678 میخوام همین کارو کنم دیگ میخوام برگرده همینو بگم ولی یه جوری خوردش کن دلت خنک شه مثلا وسط تایپش بلاکش کن 😂 غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 5130 دوس دارم برگرده ی سال با هم بودیمخاطره هم خیلی داریممیگفت ی روزی برمیگردم… وای خدایا سرمو بکوبم تو دیوار از دست این پسرایه روزی برمیگردم چیهباید بهش میگفتی دیگه اینجا جایی نداری بیب. برو گمشو. لازم نیست برگزدی با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 832 دوس دارم برگرده ی سال با هم بودیمخاطره هم خیلی داریممیگفت ی روزی برمیگردم… من۲سال باطرف بودم یهو رفت گفت بازم برمیگردم ولی برنگشت دیشبم عروسیش بود هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 278 ن اسکول نباید بهش میگفتی عاشقشیجنس مونث و مذکر هم نداره اینجا ایرانه اگ ی درصد احساساتتو ب طرف مقابل ... من خیلی نشون دادم عاشقشم جتی بهش گفتم منتظرت میمونم!
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 278 وای خدایا سرمو بکوبم تو دیوار از دست این پسرایه روزی برمیگردم چیهباید بهش میگفتی دیگه اینجا جایی ندا ... خیلی دوسش داشتم فهمید همه کاری میکنم برا داشتنش
انتقالات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 70 نترسم ک بادیگران خو کنیتو با من چ کرده ک با اوکنی؟اولاشه طبیعیه بعدش انقدر دلت یخ میزنه که ازش متنفرم میشی
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 832 من خیلی نشون دادم عاشقشم جتی بهش گفتم منتظرت میمونم! دیوانه ایی بخدااااا دختر اون برم عشق و حال کنه به هزارتا دختر دست بزنه بعد تو منتظرش میمونی وواااییی خددداااییااا من سگتم هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 278 نترسم ک بادیگران خو کنیتو با من چ کرده ک با اوکنی؟اولاشه طبیعیه بعدش انقدر دلت یخ میزنه که ازش متنفر ... 💔🫠
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 278 دیوانه ایی بخدااااا دختر اون برم عشق و حال کنه به هزارتا دختر دست بزنه بعد تو منتظرش میمونی وواااییی ... اخه من عاشقش بودم من یا یکی رو دوس ندارم یا وقتی مهرش افتاد تو دلم خالصانه همه کاری براش میکنم…
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 832 اخه من عاشقش بودم من یا یکی رو دوس ندارم یا وقتی مهرش افتاد تو دلم خالصانه همه کاری براش میکنم… ببین منم دقیقا مثل توام ولی وقتی بهم گفت که دیگه نمیخوام تو رابطه باشم میخوام تنها باشم ولی برمیگردم من بهش گفتم برو به درک چون فهمیده بودم بایکی دیگس هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 278 ببین منم دقیقا مثل توام ولی وقتی بهم گفت که دیگه نمیخوام تو رابطه باشم میخوام تنها باشم ولی برمیگردم ... این با کسی نبود من خودم اذیتش کردم ک رفت …
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 832 این با کسی نبود من خودم اذیتش کردم ک رفت … چیکار کردی مگه هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
کرلیگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 278 چیکار کردی مگه تاپیکامو بخون میفهمی خیلیم التماس کردم برگرده برنگشت
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 832 این با کسی نبود من خودم اذیتش کردم ک رفت … عاشق واقعی تحت هیچ شرایطی نمیره طرفش هرکاری هم بکنه نمیره البته به جز خیانت هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.
45melika79 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 832 تاپیکامو بخون میفهمی خیلیم التماس کردم برگرده برنگشت ببین تو نباید زیاد پیگیرش میشدی نباید همش چکش میکردی نباید همش عشقتو ابراز میکردی بیشتره پسرا از این کارا بدشون میاد و از طرفشون فرارین هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.