2777
2789

نمی‌دونم چه خودم و چه خواهر کوچیکم چقدر از این موضوع از همون بچگی اذیت شدیم، اینکه بچه فامیل سرخود و بی اجازه پابشه و بره تو اتاق و وسایل بازی رو برداره و ادعا کنه که مال اونه و میخواد ببرتش خونه!

چرا کمی به این بخش از بچتون اهمیت نمیدین بعضیاتون؟ بچه تون بچه هست، شاید متوجه نشه این کار زشتی هست، اینجا باید شما به بچتون تذکر کافی رو بدین.

همین امروز نوه عمه ام اینا اومده بودن خونمون، مامانش دست بچه اش رو گرفت و بدون هیچ حرفی و اجازه رفت وارد اتاق ما شدن« اتاق من و خواهر کوچیکم مشترکه»

یه عروسک برداشت از عروسک های خواهرم و داد دستش آروم بشه. بچه موقع رفتن می‌گفت این عروسک برای منه و میبرمش

خود خواهرم ۶ سالشه، بچه هست و دلش میگیره

مامانه هم با لبخند میگه: عزیزم از سنا جون اجازه بگیر بعد ببریمش خونمون !

پرو پرو نمیگه این عروسک برای یه نفر دیگه هست. وقتی دیدم ابجیم چشماش پر شده، عروسک رو از دست دختره گرفتم و گفتم: شرمنده ما عروسک ها مال خودمون هست و خیلی هم دوستش داریم.

بچه به گریه افتاد و مامانشو مشت زد، مامانه هم به زور لبخند زد و مشخص بود بهش برخورده.

موندم بعضیا چرا اینقدر گاو و پر توقع تشریف دارن!!!!

این کاربری دست چندین نفر است.

خیلی موافقم با حرفت عزیزم..ولی باید ب بچه هم یاد داد از وسایل شخصیش صاحب دربیاد...دخترمنم همسن خواهر شماس نمیزاره احدی ب وسایلش دست بزنن 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خوب کردی راضیم ازت

مامانش برگشت گفت : عزیزم گریه نکن، میبرم از این بهترشو برات میخرم. 

باباعه از اونور گفت: سنا یه عروسک دیگه نداری بدی دست این سرمونو برد« با شوخی و خنده گفت که مثلا عروسک اضافی نداری»

از اونور یهو مامانم گفت: نه واقعا سنا یه چند عروسک داره اونارو هم خودش بازی می‌کنه 

قشنگگگگگ دلمون خنک شد هرچند مشخص بود به اونا خیلی برخورده 😂😂😂

بهترین کارو کردی

یادمه خواهرزاده م ۱۰ سالش بود دخترم ۲ سالش میومد خونه مون هرچی دخارم برمی داشت ازش می گرفت انقدر دخترمو اذیت میکرد یه روز من گفتم تو بزرگتری این کوچولوعه بذار بازی کنه دیگه خواهرم گفت خب پسر منم بچه ست دیگه 🤕 بعد اون دیگه نذاشتم زیاد بیان خونه مون بچه خودم تو الویته مگه من میام خونه تون وسایلاتونو برمیدارم؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

خیلی موافقم با حرفت عزیزم..ولی باید ب بچه هم یاد داد از وسایل شخصیش صاحب دربیاد...دخترمنم همسن خواهر ...

متاسفانه آبجی من خجالیته... از طرفی حتی خودمون رومون نمیشد اینقدر یهویی پاشدن رفتن اتاق بعد هم میخواستن ببرن

حتی لباس زیر من رو تخت بود، خودم خجالت کشیدم که چرا زنه پاشده رفته تو اتاقم بدون هیچ حرفی . 

اما وقتی دیدم چشمای ابجیم پر شد سریع عروسک رو از دست بچه گرفتم چون میدونستم مامان و بابام تهش میرن یکی دیگه میخرن...! هرچند مامانم بعدش پشتش رو گرفت و دلم خنک شد 

دقیقا چه وسایلی که ازم بردن همین بچه های لوس با مامانای لوس تر از خودشون

مامانشون فکر میکنند بچه شون از آسمون افتاده 😭

خواهر من با این سن حتی اگه بخواد لباس تو اتاق بزاره، می‌ره اجازه میگیره از صاحب خونه بماند دست زدن به وسایل 

تو واقعا تونستی جواب بدی و گفتی نه مال خودمونه !و اجازه ندادی من باشم یه همچین جایی قفل می کنم .

یه بار تو بچگی یه عروسکم رو اینجوری از دستم گرفتن دل خودم خون بود.

وقتی دیدم هیچکس حرف نمیزنه و سنا خواهرم هم ساکت سرشو پایین انداخته دلم واقعا گرفت.

خودمم نفهمیدم چطور عروسک رو از دست بچه کشیدم بیرون 😂😂😂

بهترین کارو کردییادمه خواهرزاده م ۱۰ سالش بود دخترم ۲ سالش میومد خونه مون هرچی دخارم برمی داشت ازش م ...

واقعا چقدر بددددد، دیگه ۱۰ ساله که بچه نیست...خداروشکر که مامان خوبی هستید و هوای بچه تونو داشتید

من یادمه ۵ ساله بودم، یه بار عروسکم رو دادن بچه فامیل اونم عروسک جدیدی که تازه خریده بودم. هنوزه دلم از مامانم صاف نمیشه که اون موقع منو اونقدر به گریه انداخت.الان که ۱۹ سالم شده هم به مامانم میگم اون عروسک من بود اون قدر گریه کردم چرا دادی بهشون 

این جور مواقع به بچه لطمه زیادی وارد میشه 

متاسفانه آبجی من خجالیته... از طرفی حتی خودمون رومون نمیشد اینقدر یهویی پاشدن رفتن اتاق بعد هم میخوا ...

دلم منم خنک شد واقعا 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
واقعا چقدر بددددد، دیگه ۱۰ ساله که بچه نیست...خداروشکر که مامان خوبی هستید و هوای بچه تونو داشتیدمن ...

من خودم انقدر تو بچگی ضربه خوردم که اجازه نمیدم کسی با بچه هام اینکارو بکنه

یادمه مامان و بابام رفتن سوریه اون موقع ما خیلی بچه بودیم اینجا ساپورت لانه زنبوری زیاد نبود از اونجا مامانم دوتا برا من و خواهرم خریده بود برادرزاده هاش اومدن گفتن ما اینارو میبریم عمه مامانمم داد بردن ما انقدر گریه کردیم مامانم کلی فحشمون داد تو عروسی داداشم ما نداشتیم بپوشیم اونا پوشیدن جلو چشم ما ویراژ دادن حقیقتا ما خیلی سوختیم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀