2777
2789
کاراییکه حوصلشون رو نداشت چی بودن؟

مثلا روزا ک سرکار بود و وقت نداشت بهم توجه کنه، دلم میخواست حداقل شب ک خونست یکم باهام چت کنه و از روزش برام بگه اما همش می‌گفت دارم فیلم میبینم بعدشم می‌گفت میره بخوابه. یا مثلاً وقتی راجع به یه چیزی ازش نظر میخواستم، می‌گفت نمی‌دونم و از صفحه چت خارج میشد یا سر هر موضوعی می‌گفت حوصله نداره‌. یه حرف عاشقونه بلد نبود. بهم میگفت اونو عشقم یا عزیزم صدا نزنم، می‌گفت فقط اسمشو صدا کنم چون می‌گفت این حرفا دیگه به سنش نمیخوره 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا روزا ک سرکار بود و وقت نداشت بهم توجه کنه، دلم میخواست حداقل شب ک خونست یکم باهام چت کنه و از ر ...

ایناییکه میگی هیچ ربطی به سن و سال نداره اون مدل شخصیتش اینشکلی بوده یعنی سن بالا بره نباید به عشقت بگی عشقم!!!!😐😐😐چت کردن هم ربطی به سن و سال نداره فکر کردم بهش میگی با عروسک تدی باهات تو خیابونا بدوه و جیغ و داد کنین،یا میگی برین شهربازی و اسکیت😂توقعاتت چیزای خیلی عادی و واجب بوده

ایناییکه میگی هیچ ربطی به سن و سال نداره اون مدل شخصیتش اینشکلی بوده یعنی سن بالا بره نباید به عشقت ...

آخه همه ی اینا رو به سنش ربط میداد. مثلا می‌گفت چون سنش بالا هست، حوصله خودش رو هم نداره چه برسه به این کارا.

]چرا؟

خوب سنشون می‌ره بالاتر جا افتاده تر میشن و سخت گیر تر و یه زن جوانتر و پرشورتر نمیتونه کنارش بسازه. گاهی اوقات دلش نمی‌خواد حتی با هم رابطه داشته باشن 

البته همه اینجوری نیستن‌

بهونش بوده،گفته بود عاشقته؟علائم یک عاشق رو نداشته اخه

والا اوایل رابطه میومد هی اصرار می‌کرد که باهاش برم تو رابطه. منم چون می ترسیدم بذاره بره و آسیب روحی ببینم ، قبولش نمی‌کردم. اما بعد از مدتی احساس کردم بهش وابسته شدم اما تا فهمید وابسته شدم کلا عوض شد. کلا من هیچ رفتاری ازش ندیدم که حس کنم واقعی دوسم داره همش به حرف بود 

والا اوایل رابطه میومد هی اصرار می‌کرد که باهاش برم تو رابطه. منم چون می ترسیدم بذاره بره و آسیب روح ...

احتمالا اوایلش دوستت داشته به مرور هیجاناتش فروکش کرده خیلیا اینجورین طبیعیه،مردا بلدن زبون بریزن و متاسفانه حرف بیشتر رو ما خانوما تاثیر داره تا عمل