منو بعد دوسال نهار دعوت کرد خودش با اصرار که نیای ناراحت میشم بعد تو راه بودم زنگ زده کلی سفارش اصلا وا رفتم بعدم نهار لوبیا پلو با مرغ ریش ریش که شاید نصف سینه هم نبود سالاد کاهو میوه هم نارنگی موقع رفتن تازه یادش افتاده چقدر شد خریدا که جلو مامانش روم نشد موندم تو رودربایستی نگفتم دو سه بار تعارف کرد گفتم نه چه حرفی منو تو نداریم ولی در اصل کارش زشت بود خودش میرفت میخرید شما بودین میگفتین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من مامانم همیشه میگه یا آدم نباید مهموم دعوت کنه یا اگرم میکنه باید سنگ تموم بذاره. منم به شدت موافقم. متاسفانه دوست شما غیرمستقیم بیاحترامی کرده
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷