بی نمازن ولی خدایی پولدار خونه خوب ماشین گرون همش گوشت میخورن نمیدونم مایی ک نماز میخونیم شکر میکنیم .. نمیخام بگم وضع زندگیم بده نه ولی اونا از ما جلوترن چرا .. اینو گفتم چون میگن خدا بهت همه چی میده نه بنده .. و اینا ک خدا نمیشناسن خدا چه دست و دلبازی براشون
مشکل مالی نداریم معمولیم .. ولی برام سوال بود که میگن روزی روخدا میده پول خدا میده برا ما کم میده ب ...
خب دلایل دیگه هم نوشتم 😊
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
چون بحث دینداری یه چیزه.بحث تلاش و عقل و ذهن اقتصادی چیز دیگه.شما فکر میکنید خدا فقط باید پول به نمازخونا بده ولی معیار خدا فقط نماز نیست .قبل اسلام هم ادمیزاد بوده به اونا نباید میداده .؟یا به پیروان ادیان دیگه.؟
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
نمونش رونالدو، بزرگترین خیر جهان هستش ولی نماز روزه نداره فقط کار خیر میکنه ولی خدا چقدر بزرگش کرده چون ادعای ایمان نداره..فقط سعی میکنه انسان خوبی باشه
نمیگم نماز روزه نگیرید میگم حواستون باشه ادعای ایمان نکنید حتی تو دل خودتون
یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋