2777
2789

من همش استرس دارم نگید استرس بده و این چیزا میدونم بده ولی دست خودم نیست هفته هشتمم 

انقدر تو همین سایت خوندم رشد جنینشون تو فلان هفته قطع شده و هزارتا چیز دیگه که کلا بدتر شدم 

چیکار کنم یکم بهم امید بدید😢

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
توکل کن به خدا عزیزم نفس عمیق بکش صلوات بفرست انشالله که به سلامتی بارداری تو تمام میکنی❤️

ممنون عزیزم سعی میکنم💓💖

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

میشع یه سوال ازت بپرسم ببین اگه باردار باشم علائم پریودی دارم یا نه؟!دارم از استرس میمیرم علائم دارم ...

اره علائم پریودی با بارداری مثل همه

من الان 8 هفتمه هرازگاهی احساس میکنم الان میخوام پریود شم

وای خدا چیکار کنم فقط کاش پریود بشم

سینه هات حساس نشدن؟ 

چون یکی از علائماش حساس شدن سبنه ها

یا حساسیت ب بوها

سینه هات حساس نشدن؟ چون یکی از علائماش حساس شدن سبنه هایا حساسیت ب بوها

یکم نوک سینه هام سفتن ولی از رابطم مطنئنم سیکلم امروز ۳۰ روز شد که پریود نشدم چند شب پیش اینقدر علاءم داشتم گفتم پریود شدم ولی خبری نشد ابانم علاءم دارم ولی نمیشم

استرس بیجا داری عزیزم.بارداری سخته ولی خوب واقعا واس بعضیا خوبه و راحت

ممنون عزیزم❤️

2810