2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شده

من کلاس دهمم رشته انسانی 

از انسانی متنفرم از اول سال تا حالا با اینکه متنفرم ولی خوندم تا الان دو تا نمره ام ۱۶ شده که اونارو هم میتونم جبران کنم 

به شدت استرس درس دارم طوری که شبا نمیتونم از استرس بخوابم 

من از رو اجبار اومدم انسانی چون تو شهرمون هنرستان نیست 

معدل سال نهمم ۲۰ هست من عاشق زبان انگلیسی هستم میخوام با زبان به جایی برسم 

بعد الان تو انسانی اینقدر حجم درس ها زیاده اصلا نمیرسم زبان بخونم اگه بخوام برم هنرستان باید برم یه شهر دیگه خونه اجاره کنم و هزار چیزه دیگه الان نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنید 

2805
من کلاس دهمم رشته انسانی از انسانی متنفرم از اول سال تا حالا با اینکه متنفرم ولی خوندم تا الان دو تا ...

متاسفانه منم نمیدونم دقیق باید چیکار کنی ولی باید بدونی با این مصوبه فعلی باید نمرت خوبه باشه حتی برای کنکور زبان!!! به هر حال به نظرم برنامه ریزی مناسب میتونه خیلی کمکت کنه

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
با دیپلم انسانی هم میتونی کنکور زبان امتحان بدهی و بهترین دانشگاه قبول شوی، نگران نباش فقط تلاش کن ...

از انسانی متنفرم اصلا نمیتونم از ترس و استرس زندگی کنم نابود شدم نه میخوابم از استرس نه غذا میخورم گلاب به روتون از استرس خیلی وقتا بالا میارم حتی الانم دارم واسه امتحان فردا از استرس گریه میکنم نفسم بالا نمیاد