2777
2789
عنوان

ترازقلمچی

76 بازدید | 21 پست

تراز ۵۷۷۱ برا یه دانش آموز دهمی چطوریه خیلی دلم میخواد ببرم بالا ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی دروس رو نوسانی میزنم و این خیلی بده مثلا یه بار ۱۵ درصد یه بار ۸۰ درصد واقعا نمیدونم مشکل از کجاست چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه منم دهمم اولین ترازم این بود دومیش شیش هزار شد

کم کم میریم بالا

تست اموزشی زیاد بزن 

یه کرونومتر ساده بخر واسه سر جلسه، هر درس زمان بزار مثلا زیست ۲۵ تا سواله ۳۰ دقیقه واسش زمان بزار تایمت که تموم شد دیگه صبر نکن حتی اگه مونده باشه برو درس بعدی

اونایی که شک داری رو به هیییچ وجه نزن

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

بههه ببین کی اینجاس😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
خیلی خوبه منم دهمم اولین ترازم این بود دومیش شیش هزار شدکم کم میریم بالاتست اموزشی زیاد بزن یه کرونو ...

تو چه مدرسه ای بودی؟

من نمونم و اینکه خییییلیییی سخت میگیرن عمومیا رو که هیچ.... خیلی دلم میخواد بیشتر از این که میزنم تست بزنم ولی این دروس حفظی نمیذاره شاید روزی ۳۰ تا روزم هست کلا نزنم بخاطر امتحان مدرسه میشه راهنماییم کنی چجوری درس خوندی شدی ۶۰۰۰؟

😂🧡

شناختی؟😂

اینم @آب_آلبالو    

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

هفته اول پیشروی بذار و هفته دوم مرور. دو تا منبع داشته باش. منبع اولو آموزشی کار کن و منبع دوم رو زماندار بزن. برا جمع بندیم موج آزمون یا سه سطحی بزن. چیزایی که ایراد داری رو ویدیو ببین ولی خب برا زیست به نظرم کلا ویدیو ببینی بهتر باشه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

وایییییییی چطوریییی تووو🧡

فدات شم تو خوبییی😍🥰

2810