2777
2789
همسر من منو تهدید کرد روت زن میگی م با یه وکیلی حرف زدم گفت نمیتونه عقد دائم کنه بدون اجازه‌ی تو صیغ ...

مثل الان من که داغون داغونم

من زیادی تکیه کردم به شوهرم و روش حساب کرده بودم

واسه همین نابود شدم بعد خیانتش

از طرف خدا حرف نزن ، تاوان داره🥲

گردن خودمه اگه اشتباه گفته باشم.گردن شما نیس.

نمونه های شبیه اسی زیاد دیدم.

مادرایی ک بچه شونو رها کردن و ازدواج مجدد کردن و دچار وضعیت بدتر شدن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل الان من که داغون داغونممن زیادی تکیه کردم به شوهرم و روش حساب کرده بودمواسه همین نابود شدم بعد خ ...

خیلی سخته منم نابودم فقط به خاطر پسرم خفه خون گرفتم امیدوارم خدا جوابشو بده

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
سوال منم هست ...میبخشیش؟بنظرم اگه بچه داری و کوچيکه بهش یه فرصت دیگه بده ،دلم واسه بچه های طلاق میسو ...

بچم ۹سالشه

خیانتش جنسی نبوده اما واسه زندگی من که صدم رو میزاشتم و از نظر هیکل و اخلاق و... چیزی کم نداشتم زیادی بود

الان بعد یه ماه یکم آروم ترم اما گمون نکنم هیچوقت ته قلبم ببخشممش

ببین کجا سر سوزن هم که شده بیشتر ارزشت حفظ میشه و آرامش داری

خونه بابام خب کسی دستور نمیده همه چیم دست خودمه ولی تا کی بدون شوهرو صاحب

خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
گردن خودمه اگه اشتباه گفته باشم.گردن شما نیس.نمونه های شبیه اسی زیاد دیدم.مادرایی ک بچه شونو رها کرد ...

من خیلی حالم بده بچه هام خیلی هزینه و مسئولیت داشتن واقعا سختم بود نگه دارم

خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
بین بدو بدتر بدو انتخاب کن!

جرات ندارم برای بار دوم اینجا رو ترک کنم گفت مطمعن باش میکشمت این اقا گفت بچه من دل بسته شده گناه داره خط قرمزمه

ما زندگیمون خیلی خوب و عاشقانه بود ا۱لا یکنواختی نداشتیم و بعد نزدیک ۱۵سال واسه هم میمردیمیهو دیدم ب ...

شاید مقصر اون زنه باشه 

من دیدم اینجور زنا بهترین مرها رو از را به در کردن 

بچم ۹سالشهخیانتش جنسی نبوده اما واسه زندگی من که صدم رو میزاشتم و از نظر هیکل و اخلاق و... چیزی کم ن ...

اینکه میگی پشیمونه خیلی خوبه انشاالله خدا به قلبت آرامش‌ بده که بتونی بهترین تصمیم واسه زندگیت بگیری عزیزم...

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
من خیلی حالم بده بچه هام خیلی هزینه و مسئولیت داشتن واقعا سختم بود نگه دارم

نمیگم نگهشون دار.

بهشون مرتب سر بزن

گاهی ببرشون بیرون پارکی جایی تنهاشون نذار،بزار بدونن هنوز هستی 

اسی بچه ها وقتی مادر یا پدرشون ازدواج مجدد میکنن ازش دل چرکین و گاهی متنفر میشن.

منم همسرم کلاهبرداری و هر چ فکر کنی میکرد و دست بزن و فحش و هزارتا بدی دیگه هم داشت.ولی دخترمو بهم نمیداد ک جدا شم.

برای همینم موندم،و سعی میکنم تغییرش بدم وگرنه با رفتن چیزی درست نمیشه خواهر.

نهایتا تغییر نکنه جهنم هر کاری میخواد بکنه تهش گیر قانون میفته و تو هم تو خونت با بچت نشستی

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
شاید مقصر اون زنه باشه من دیدم اینجور زنا بهترین مرها رو از را به در کردن

پیام های آخرشون رو که دیدم رنه گفته بود تو باش من خودمو همه جوره در اختیارت میزارم

که شوهرم گفته بود تا همینجاشم اشتباه کردم من زن و بچمو ددست دارم و نمیخام دیگه ادامه داشته باشه😔

نمیگم نگهشون دار.بهشون مرتب سر بزنگاهی ببرشون بیرون پارکی جایی تنهاشون نذار،بزار بدونن هنوز هستی اسی ...

خب این اقاعه گفته فقط تابستون یه ماه برو پیش مادرت بچه ها بیان با ۷ ۸ روز عید

2810