من از وقتی دخترم بچه اولم و پسرم بچه دومم اوردم و زندگیم خیلی بالا پایین داشت کتارتونم جدا شدم الان با یه اقایی که همکارم بود سره کار زیریه سقف رفتم خیلی سخته خیلی اون یه پسر خیلی رو مخ و تخس هشت ساله داره کاملا لوس اصلا نمیدونم چرا کردم این کارو بچه های خودم پیشم نیستن
خدایا مراقب فرشته قشنگم و پهلوون مامان باش داغشونو نبینم.امین یا رب العالمین 💜💜💜💜💜💗💞💞💞
خیلیا همین حرفو میزنناما من میگم خیلی بمونم تا ۱۵سالگی بچم هستش بعدش میرم واسه طلاق
من پسرم ۵ سالشه شوهرم هر بلایی سرم آورده کتک فحش شماتت برادر معلولم به خاطر پسرم موندم بهش پیشنهاد طلاق توافقی دادم نه مهریه نه نفقه میخوام پسرمو بده قبول نکرد موندم پسرم ۱۴ سالش بشه طلاق بگیرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گاهی ما تاوان گناهمونو میدیم ولی نمیدونیم کدوم گناه..
الان شما تاوان بی مادر کردن بچه هاتو میدی برای همین خدا داره تنبیهت میکنه،بنظر من هر چ زودتر جدا شو ازدواج کاملا اشتباهیه چون علاوه بر پسرش ک باهاتونه و اذیت کنم هست اقا بیماری وسواس هم داره زندگی با ادم وسواس خیییییلی سخته مونده تا ب جنون برسی از دستش.
دیگ ازدواج دوم وقبول بچه همین مشکلاتم داره بچه۸ساله بچس هنوز شروشیطونه ادم بزرگ نیست ک بشینه یه گوشه برو مشاور شاید بهترشد اوضاع..همسرفعلی شما نمیذاره بچه هات بیان کنارت زندگی کنن یا همسر سابقت؟اگ فعلی ک شما چرا بچه اونو نگه داری ولی اون ن چطور قبول کردی اخه
واما راجع ب خانوادت چرا باید بعد طلاق بااونا زندگی کنی؟!!چرا تنها ن؟بچه هاتو بیارکنارخودت سعی کن یه شغلی برای خودت پیدا کنی سخته ولی شدنیه بچه ها اگ کوچیکن پرستار بگیر درسته خرج داره ولی می ارزه ب همه چی
من بهترین شوهر بود تا یه ماه پیش نزدیک ۱۵سال باهم عاشقانه زندگی کردیمواسه همین خیانتش اینقدر منو شکس ...
همسر من منو تهدید کرد روت زن میگی م با یه وکیلی حرف زدم گفت نمیتونه عقد دائم کنه بدون اجازهی تو صیغه چرا اون ثابت بشه حق طلاق و همه چی با توعه حالتو درک میکنم این یاد گرفتم ۱۰۰ قلبمو برای یه مرد نزارم چون اونوقت خودمو نابود کردم