2777
2789
خیلیا همین حرفو میزنناما من میگم خیلی بمونم تا ۱۵سالگی بچم هستش بعدش میرم واسه طلاق

من پسرم ۵ سالشه شوهرم هر بلایی سرم آورده کتک فحش شماتت برادر معلولم به خاطر پسرم موندم بهش پیشنهاد طلاق توافقی دادم نه مهریه نه نفقه می‌خوام پسرمو بده قبول نکرد موندم پسرم ۱۴ سالش بشه طلاق بگیرم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته😔😔😔😔فک کنم باید آخرش کلا قلب و روحم رو بکشمو بخاطر بچم بمونم💔

کار درست میکنی

شما دیگه روح و روانت خراب شده 

طلاق هم بگیری ترمیم نمیشه 

ولی بچه ها 

بچه ها اسیب میبینن میتونی جلوی اون اسیب ببینی 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اسی کاش بخاطر بچه ها جدا نمیشدی.

گاهی ما تاوان گناهمونو میدیم ولی نمیدونیم کدوم گناه..

الان شما تاوان بی مادر کردن بچه هاتو میدی برای همین خدا داره تنبیهت میکنه،بنظر من هر چ زودتر جدا شو ازدواج کاملا اشتباهیه چون علاوه بر پسرش ک باهاتونه و اذیت کنم هست اقا بیماری وسواس هم داره زندگی با ادم وسواس خیییییلی سخته مونده تا ب جنون برسی از دستش.

جدا شو و برای بچه های خودت مادری کن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
من پسرم ۵ سالشه شوهرم هر بلایی سرم آورده کتک فحش شماتت برادر معلولم به خاطر پسرم موندم بهش پیشنهاد ط ...

من بهترین شوهر بود تا یه ماه پیش 

نزدیک ۱۵سال باهم عاشقانه زندگی کردیم

واسه همین خیانتش اینقدر منو شکسته و زجر داده چون همه زندگیم بود و همش منو عشقم و جانم صدا میکرد

خیانش به جنسی کشیده نشده اما واسه من گرون تموم شد

دیگ ازدواج دوم وقبول بچه همین مشکلاتم داره بچه۸ساله بچس هنوز شروشیطونه ادم بزرگ نیست ک بشینه یه گوشه برو مشاور شاید بهترشد اوضاع..همسرفعلی شما نمیذاره بچه هات بیان کنارت زندگی کنن یا همسر سابقت؟اگ فعلی ک شما چرا بچه اونو نگه داری ولی اون ن چطور قبول کردی اخه

واما راجع ب خانوادت چرا باید بعد طلاق بااونا زندگی کنی؟!!چرا تنها ن؟بچه هاتو بیارکنارخودت سعی کن یه شغلی برای خودت پیدا کنی سخته ولی شدنیه بچه ها اگ کوچیکن پرستار بگیر درسته خرج داره ولی می ارزه ب همه چی 

الان تاپیکتون رو خوندمیعنی به نظرت منم با وجود بچه به طلاق فکر نکنم؟البته که شوهرم از خیانتش پشیمونه ...

اگه پشیمونه خیلی خوبه 

ببخشش و بهش یه فرصت بده شاید دیگه تکرار نکنه 

الان با این اوضاع جامعه من حتی مذهبیاش هم دیدم سست شدن و خیانت کردن 

طلاق بگیری مجبور میشی با یکی دیگه ازدواج کنی 

مطمعن باش 

سعی کن زندگیتو دوباره بسازی

اسی کاش بخاطر بچه ها جدا نمیشدی.گاهی ما تاوان گناهمونو میدیم ولی نمیدونیم کدوم گناه..الان شما تاوان ...

از طرف خدا حرف نزن ، تاوان داره🥲

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
من بهترین شوهر بود تا یه ماه پیش نزدیک ۱۵سال باهم عاشقانه زندگی کردیمواسه همین خیانتش اینقدر منو شکس ...

همسر من منو تهدید کرد روت زن میگی م با یه وکیلی حرف زدم گفت نمیتونه عقد دائم کنه بدون اجازه‌ی تو صیغه چرا اون ثابت بشه حق طلاق و همه چی با توعه حالتو درک میکنم این یاد گرفتم ۱۰۰ قلبمو برای یه مرد نزارم چون اونوقت خودمو نابود کردم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
اگه پشیمونه خیلی خوبه ببخشش و بهش یه فرصت بده شاید دیگه تکرار نکنه الان با این اوضاع جامعه من حتی مذ ...

ما زندگیمون خیلی خوب و عاشقانه بود 

ا۱لا یکنواختی نداشتیم و بعد نزدیک ۱۵سال واسه هم میمردیم

یهو دیدم با یکی یه ماهه تلفی و چت در رابطه هستش 

و یه بار دیدار داشته البته فکر کنم به جنسی کشیده نشده

طبق میام های آخر زنه که دیدم میگم

به عقب برگرید بازم طلاق میگیریدببخشید سوال پرسیدم چون خودم بعد از خیانت شوهرم خیلی به طلاق فکر میکنم

سوال منم هست ...میبخشیش؟

بنظرم اگه بچه داری و کوچيکه بهش یه فرصت دیگه بده ،دلم واسه بچه های طلاق میسوزه معصومن وبی دفاع

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
2810