2777
2789

یکی می‌گفت

آدم تا بیکاری نکشه قدر شغلش را نمیدونه..

تا بی پولی نکشه قدر درآمدش را نمیدونه..

تا خیانت نبینه قدر وفاداری را نمیدونه..

تا دلش نشکنه قدر آدمای که دوسش دارن را نمیدونه..

تا سرش به سنگ نخوره قدر مسیر درست را نمی‌دونه..

می‌گفت گاهی خدا بلا و رنج ها را می‌فرسته که ازشون درس بگیری برای آینده ات اما خیلیا تو این رنج ها خودشونو میبازن و سقوط میکنن خیلیا درس میگیرن و صعود می‌کنن

شوهرم میگه وقتی ۲۰ سالم بود سر هر شغلی می‌رفتم به مسخره می‌گرفتم و اخراجم می‌کردن شغل بعدی و مهم نبود

اما ۳ سال که بیکار بودم بعدش رفتم سرکار فهمیدم این شغل را باید سفت بچسبم و همین باعث شد به سرعت تو شغلم پیشرفت کنم 

اون خدایی که بخواد همش با زجر بنده هاشو بکشه بالا نمی‌خوام و نمیپرستم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی به من ثابت شده آدمیزاد تا زجر نبینه درس نمیگیره

نشنیدی میگن زیاد با بچه بحث نکن روش باز میشه وقتی خدام پیش از حد یکی اینقدر انگولک می‌کنه طرف دیگه حالش بهم میخوره از امتحان و این مزخرفات 

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.