2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣امیدوارم همیشع بخندی عزیزمبه خدا بگو و دعا کن شبه نهایی فردامو عالی بدم

هنوز دارم ویبره میرم 

بابام چپ چپ نگام میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ایشالا عالی میدی امتحانتو قربونت برم❤️

کاربری دست 
هنوز دارم ویبره میرم بابام چپ چپ نگام میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ایشالا عالی میدی امتحانتو قربونت برم❤️

عزیزممم😂😂😂 .

فداتبشم . والا ۲ فصل امتحان ریاضی دارم .هنوز یک فصلشم کامل نخوندم . 

دارم میمیرم از استرس .از طرفیم فصل ۲ هیچی بلد نیستم نمیدونم چه غلطی کنم . فصل ۲ راجب sin و ایناس .

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
عزیزممم😂😂😂 .فداتبشم . والا ۲ فصل امتحان ریاضی دارم .هنوز یک فصلشم کامل نخوندم . دارم میمیرم از اس ...

اگه کمک خواستی هستم 

اکثر چیزارو یادمه

سوالی خواستی بپرس

کاربری دست 
اگه کمک خواستی هستم اکثر چیزارو یادمهسوالی خواستی بپرس

مرسی دورت بگردم

ی سوال دارم فقط .

چجوری بفهمم که کجا از sin کجا از cos و کجا از tan اینا استفادا کنم؟ خیر سرم رشتم ریاضیه😭

ولی جدی برام پیش اومد 😢

عزیزم من اونجوری که تو تاپیک قبلیت گفتی فهمیدم بیماری نداری صرفا به موقع نمیری دستشویی

شایدم اشتباه فهمیدم 

ولی در کل ببین عزیزم پدر من یه مدت بیماری تکرر ادرار داشت 

مورد اول یه جاهایی اصلا با من نمیومد میگفت من نمیتونم دستشوییم میگیره یا هر جا میرفتیم همیشه جوری بود که بتونه به دستشویی دسترسی داشته باشه سریع میرفت دستشویی 

اصلا مشکل هم نداشته باشی نگه داشتن ادرار باعث بیماری و عفونت میشه 

مورد دوم اگر خیلی خیلی ضروریه بیرون رفتنت و بی اختیاری و تکرر شدید داری با خودت ایزی لایف داشته باش کاملا جدی میگم 

مورد سوم اگر تنبلی میکنی که واقعا حرفی نمیمونه وقتی تا ۲۲ سالگی یاد نگرفتی باید بری سرویس اگر بیماری داری حتما برو دکتر میتونه نشونه دیابت ، بارداری ، عفونت یا مشکلات مثانه باشه که همشون نیاز به رسیدگی فوری داره 

از دستمم ناراحت نشو عزیزم من به حرف اون دوستمون خندیدم نه به مشکل شما

کاربری دست 
برای چیتبدیل نمودار به ضابطه؟

اینی ک میگی نمیدونم چیه ..من دهمم تازه ‌.

مثلا ی مسئله میدن تو باید از ی چیزی استفاده کنی ‌.من نمیدونم چجوری باید شروعش کنم و ازچی استفاده اکنم

2810