2777
2789
عنوان

همسایمون میگه چطوری انقدر کباب می‌خورید یعنی عجیبیم ما

| مشاهده متن کامل بحث + 7069 بازدید | 269 پست

اسی میشه من بیام خونتون بهم هفته ای ۴ بار کباب بدی با چنجه و برگ؟😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگاری زیاد گوشت خوردن تو خلق و خوت تاثیر گذاشته این چه طرز جواب دادنه

شفا 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
چقد جنگی هستی راست میگن لرا دعوایی هستن بخاطر گوشت خوری زیادتونه

توقع داری هر حرف مفتی زدی جواب ندم؟

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

من لر نیستم ولی عاشق کبابم 

کلا سفر یا بیرون میریم اونها هر وعده متنوع سفارش میدن یا چیزای متنوع می گیرن برای کباب کردن و من هر وعده کوبیده 

همسر بهم میگه لری ؟؟؟ همش کباب کباب کباب😅 

علاقه به یک غذای خاص قومیتی نیست بستگی به ذایقه ی غذایی خانواده و عادات غذایی داره ما از بچگی کباب خور بودیم هنوزم این علاقه در من مونده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ایشون معتقدن فقط لر ها کباب میخورن و گوشت دوست دارن بقیه قوم ها بیزارن😂😂😂

این قضیه که لرا کباب دوس دارن مثل قضیه اینکه عربا قلیه ماهی دوس دارن معروفه

جدیدا هم تو ابینستاگرام هی دارن راجبش کلیپ طنز درست میکنن

من دارم خارجی صحبت میکنم ؟ همه گوشت دوست دارن اما ما لرا بیش از حد ممکن دوست داریم همین

با شما موافقم، من هم دید لرا تا مهمون بیاد کباب درست می کنند و غذای اصلی خودشون هم کباب هست و حتی جایی میرن دوست دارن غذا کباب باشه!

واقعا مصرف کبابشون خیلی بیشتر از بقیه هست.

کبابایی که خوردی و از گلوت دراوردن🤣🤣🤣🤣

شعور پدر مادر شون یادشون نداده

2810