2777
2789

دیگه بریدم پسرم 53روزشه 

شبا 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه این باعث می شود منم تا صبح بشینم روزم نخوابم 

خب مجبورم بیام خونه مادرم تا کمک حالم باشه یه تایمی حداقل من استراحت کنم 

آلان کلی گریه کردم خانه به دوش شدیم 

شوهرم بیچاره اسیر شده 

این شربت رو دکتر داده نمیدونم تاثیر داره یا نه 

شربت نیست نخورده باشه 

دارو نیست نداده باشم 

کولیک داره و کمی رفلاکس که دکتر گفت دارو نیاز نداره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت بخاطر رفلاکس و کولیک ادیتخ بعد تو میخوای شربت خواب بدی؟؟؟؟ببرش دکتر گوارش کودکان نه اطفالدارو بگ ...

تا زمانی که مطمن نیستین قضاوت نکنین 

شما میدونی من نبردم؟؟؟ 

من گوارش اطفال تهران بردم گفت چون وزن گیری داره دارو نیاز نیست 

کولیک داره که قطره داد گفت باید 3تا 6ماه بگذره تا خوب بشه 

ولی خوابش کلا عمیق نمیشه بچه داره خیلی اذیت میشه اینم من سر خود که نخریدم دکتر متخصص تجویز کرد 

منم هنوز ندادم بهش  

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
2805
تا زمانی که مطمن نیستین قضاوت نکنین شما میدونی من نبردم؟؟؟ من گوارش اطفال تهران بردم گفت چون وزن گیر ...

دختر منم وزنگیری داشت ولی من انقدر دکترای محتلف بروم تا اخر داروی رفلاکسو گرفتم

خواب شبانه مهترین چیزه بری رفلاکس

اسید معده میزنه بالا و درمان نشه تبدیل به اسم میشه

ی کلمه قصاوت یادگرفتید چپ و راست میگید 

بچه همینه باید تحمل کنی من یک ساله وصعم همبنه الان خودم منژیت ریه گرفتم بچم ویروس گرفته والا سر خونه ...

چجوری به کارهات میرسی؟ توان داری؟ شبا بچه ات می‌خوابه؟ این پسر من کلا هیچ نمیخوابه هیچ کس نمیدونه چقدر گرفتارم خب صبح میشه شوهرم میخواد بره سر کار من میمونم و بچه باید ناهار درست کنم کار خونه انجام بدم خب وقتی باز بیداره من چجوری بخوابم ظهرم همینه دوباره همین چرخه ادامه داره 

دختر منم وزنگیری داشت ولی من انقدر دکترای محتلف بروم تا اخر داروی رفلاکسو گرفتمخواب شبانه مهترین چیز ...

چرا دعوا داری شما؟؟؟ مگه زورت کردم بیای من راهنمایی خواستم ولی با یه لحنی میگی میخوای داروی خواب بدی؟؟؟ خب دیگه چند تا دکتر ببرم 5تا بردم کجا ببرم دیگه 

دختر منم وزنگیری داشت ولی من انقدر دکترای محتلف بروم تا اخر داروی رفلاکسو گرفتمخواب شبانه مهترین چیز ...

چه دارویی داد بهش خوب شد؟ 

هرکاری دوسداری بکن موفق باشی

اومدم اینجا درد دل تو دیگه تو رو خدا قهر نکن با گریه دارم تایپ میکنم 

باسه میبرم دکتر دوباره برام دعا کن 

اگه تجربه ای داری فک کن خواهرتم بهم بگو 

به هق هق افتادم حالم بده