2777
2789

چی میشد شوهرمنم هرجا میرفتیم باهام میومد ۷سال از ازدواج مون میگذره هیچ جا نمیاد یا میاد تنها میره یا بااخم وتخم که حتما تو اون مراسمی ک میریم  منو حرص میده 

چی میشد باهام مهربون میبود زنک میزد بهم نفسم گلم عشقم میگفت  چی میشد بالحن زیبا باهام حرف میزد 

منم ی دخترم دوست دارم اصلا نیاز دارم باهام مهربون باشه 

الان اشکم در اومد بخدا 

الهی ب حق این اذان  خیر از کارش نبینه 

همش سرکاره ن تفریحی داریم ن شادی 

انگار با ی تراکتور ازدواج کردم که از کله سحر سرکاره شبا هم میاد اخم وتخمش توهمه 

منم مثل شما 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
منم مثل شما

چطوری شوهر شما 

بچه ام داری 

من خیره میشم ب مردهای خندون 

جذابن 

چی میشد منم ی شوهر شادوخندون داشتم 

آقا بخدا نمیخواستم خرج کنم 

اما باهاش شاد بودم حتی با املت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری شوهر شما بچه ام داری من خیره میشم ب مردهای خندون جذابن چی میشد منم ی شوهر شادوخندون داشتم آقا ...

منم بهد ازدواج میبینم مردها میخندن متعجب میشم بله پسر چهارساله دارم یبار شوهرم خندید با کله پرید بغلش دندوناشو نگاکرد فکرمیکرد دندون نداره ازبس فقط اخم دیده فشار نگهداری بچه هم با منه خونه نیست خونه اومدنی هم میگه خستم جالب اینجاست درامد خوبی هم نداره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
2805