2777
2789
عنوان

حرم حضرت معصومم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم جانم،به خدا،به امام رضا،اگه پسرم فرزاد رو شفا بدین،میام پابوست،میام خدمتت، بخدا کنیزیتو میکنم، ...

باور کن تا الان خودمو نگه داشته بودم بااین پیام اشکم ریخت 

خانم ب حق فاطمه زهرا بحق علی اصغر بچتو خوب کنه سالم باشه همیشه 

ایشالا میاریش با دستای کوچیکش خودش زیارت کنه 

امین 

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

ظهور اقا و دعا کن بهش برسم یه خبر بهم بدن و به صلاحم باشه♥️

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
زیارتتون قبول باشه عزیزم 🌹🌹التماس دعا برای سلامتی و موفقیت خودم و عزیزانم 🤲 ✨ ❤️ دوستانم را هم دع ...

سلام 🌸😍

خواهر جان ممنون که به یادم هستید 

برای حاجت روایی شما و استارتر تاپیک صلوات فرستادم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت معصومه سلام الله علیها 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام 🌸😍خواهر جان ممنون که به یادم هستید برای حاجت روایی شما و استارتر تاپیک صلوات فرستادم

سلام جانم متشکرم عاقبت به خیر باشید 🙏🌹❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

سلام

خدا خیرتون بده 🌸 

لطفا برای 

1️⃣ سلامتی و شادی و ظهور آقا امام زمانمون علیه‌السلام  و ،، 

2️⃣ عاقبت بخیری و شادی  مردم  و ،،،

3️⃣ شادی روح تمام از دنیا رفتگان  و ،،

4️⃣ عاقبت بخیری و سلامتی  و حاجت روایی 

اعضای تاپیک های 👇🏻✨️

1) هر روز به یاد امام زمانم علیه‌السلام 

2) تاپیک بخشش 

3 ) تاپیک زیارت عاشورا  و حدیث کساء و تاپیک نماز 

4) تاپیک دعای عهد 

5 ) تاپیک سوره های قرآن و صلوات و تاپیک های مذهبی ...

دعا کنید....سپاسگزارم از لطفتون 🌸

اگر تونستید و دوست داشتید یک بار هم زیارت کنید و ثوابش رو به امام زمانمون علیه‌السلام  و ،، تمام مردم  و ،، تمام از دنیا رفتگان هدیه کنید ✨️ 

خواهر جان 

لطفا برای 

عاقبت بخیری  و حاجت روایی  و شادی و سلامتی.....

من و خانوادم دعای خیر کنید 🌸

خواهر جان لطفا برای عاقبت بخیری و حاجت روایی و شادی و سلامتی.....من و خانوادم دعای خیر کنید 🌸

ممنون از دعاهای قشنگ ک یادم انداختین

چشم

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
2810