2777
2789
عنوان

اگه جای این دختر بودید ازدواج میکردید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 51 پست

توروخدا نه بیران ازدواج هیچی نیست!لذت ببر از زندگیت بعد ازدواج بیچاره میشه ادم،یک نفر سربار ادم نزاره جایی بری نزاره کاری کنی،پیرت میکنه،کلی مسئولیت و بدبختی!

کی چی گفت مادر شوهر چی گفت دعوا و بحث

به یه جایی میرسه اونو از تحصیل و شغلش هم میندازه اینو با اطمینان میگم!نمیدونم کیه شمایید یا کَس دیگه ای ولی با ازدواج رسما بیچاره میشه ادم،مجرد این همه تو امکانات چرا باید خودشو اسیر دست کس دیگه ای کنه😫

لابد تعریفیه دیگه. اینایی که واقعا تعریفی‌ان چی کار کنن؟ 🥴😃

هیچی بیاد اینجا روزی ده تا تاپیک بزنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا نه بیران ازدواج هیچی نیست!لذت ببر از زندگیت بعد ازدواج بیچاره میشه ادم،یک نفر سربار ادم نزار ...

آخ دقیقا از همین چیزا میترسم

درگیر این مسائل اولیه بشم

الان هدفم رشد شخصیمه، بعدا هدفم بشه مادرشوهر چی گفت، خواهر شوهر چی گفت🤢

منم کسی هست که تو زندگیم دوستش داشته باشمولی چرا پارتنر باقی نمونه؟ازدواج چی قراره به زندگیم اضافه ک ...

خب اون بستگی به اعتقاد و فرهنگ شما داره،من به شخصه محرم نامحرمی برام مهمه

دوست ندارم با نامحرم ارتباطی داشته باشم چون بالاخره یه بخشیش ختم میشه به گناه

اگر برای منم احکام خط قرمز نبودن شاید هیچوقت ازدواج نمیکردم

اما جدای از اون خب ادم دوست داره با کسی که عاشقه زندگی تشکیل بده و بچه دار بشه...

منی که خودم تک فرزند بودم اگر یه روز پدر مادرم نباشن کی میخواد تو تنهایی و پیری کمکم کنه؟...

هرچقدر خوب باشی بازم. نیاز به همدم داری

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810