2777
2789

استرس شما اشتباهه ..حالا پسر من درشت بود ولی با کلی تاخیررر حرکت و گفتار ...سختی زیاد کشیدیم ..باید جای من میبودی که متوجه میشدی هیچ اهمینی نداره بچه درشت باشه یا ریز...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بچت مثل بچه من حرف نمیزد میگفتی وزن اهمیتی نداره

بگردم ❤️

چند سالشه عزیز

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بگردم ❤️چند سالشه عزیز

۴ سال و دو ماه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

به تغذیه نیست نوه ی عموم از شیر مرغ تا جون ادمیزاد بهش میدن باز لاغره ولی قدش خوبه.

از اجیلو چار مغز بگیر هر روز میخوره تا ماهی و هرچیزی که بگی برا رشد خوبه ولی همچنان همونه الان ۱۱ سالشه از همون اول لاغر بود

من فک میکنم اینجور بچه ها یهو چاق میشن و هیکلی میشن.

سن بلوغش برسه خیلی تغییر میکنن از لحاظ هیکل

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
۴ سال و دو ماه

پسر عمه من ۵ سالش بود حرف نمیزد پیش دبستانی ثبت نام نکرد عمم میبرتش گفتار درمان نسبت ب قبل خیلیی خوب شده 

مطمئنم برای شمام خوب میشه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
پسر عمه من ۵ سالش بود حرف نمیزد پیش دبستانی ثبت نام نکرد عمم میبرتش گفتار درمان نسبت ب قبل خیلیی خوب ...

الان روون حرف میزنه?

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
الان روون حرف میزنه?

اره بابا فقط نمیتونه واضح تلفظ کنه ک اونم گفتن خوب میشه انگار به مرور

استرس شما اشتباهه ..حالا پسر من درشت بود ولی با کلی تاخیررر حرکت و گفتار ...سختی زیاد کشیدیم ..باید ...

دوست عزیز گل پسرت راه افتاد 

پسر منم تاخیر داره کاردرمانی میبرم الان چهار دست و پا میره 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
2810