2777
2789
عنوان

با داداشم سر پاستیل بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 78 پست
چقدر خوبهه ادم داداش داشته باشه خدافظشون کنه برات دلم خواست

منم دلم خاست... شدیدا دلم خاست... اسی خیلی نامردی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از داداشاتو بده، داداش من باشه.. ۲۵رو بده لطفا اسی🥺🥺🥺🥺🥺

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

کدوم رفت برات خرید؟؟؟؟ چ بامزه اومدن داداشت برام... یکم دیگ از کارتون بگو لطفا... من داداش ندارم... ...

این دوتا بزرگ تر بودن داداش کوچیکم حرمت گرفت رفت خرید😂حالا تو ابن هرکول ها رو ببینی فکر میکنی اصلا اهل خوراکی نیستن😂داداش خوبه آدم داشته باشه یه تکیه گاهن ولب گاهی اوقات خیلی رو مخن خیلی نمونشم همین

این دوتا بزرگ تر بودن داداش کوچیکم حرمت گرفت رفت خرید😂حالا تو ابن هرکول ها رو ببینی فکر میکنی اصلا ...

خوشبحالت اسی... همین الان برو ببوسشون

باشه ۲۵ برا تو با پست پیشتاز بفرستم؟ 😂

ادرس بده.. خودم میام.. البت باشوهرم میام،، شوهرم از هرکدوم حساب برد، همونو میبرم

خوشبحالت اسی... همین الان برو ببوسشون

خوبه پریشب سر یه ماجرایی از همین کوچیکه خجالت کشیدم الان فرستادمش بره پاستیل بخره😂یک ادب شن بعضی وقتا انکار میکنن میگن مل نمیخوریم از حرص آشغال های خوراکی رو تو جیبشون پیدا میکنم😐😂

باشه ۲۵ برا تو با پست پیشتاز بفرستم؟ 😂

یکی بده ب من نمیدونم چرا خدا یه دونه ب ما نداد بعضی وقتا خواهر برادرهارو میبینم دلم میگیره

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
2810