2777
2789
عنوان

حاملگی گربه

189 بازدید | 47 پست

دخترم یه گربه  رو غذا میداد  . همش در خونه بود . میاد تو حیاط میچرخه 

براش تشک درست کرده  دخترم 

العان شکمش بزرگ شده . خیلیییی میخابه صبح ساعت ۱۰ شب بود خوابید تا ۹ صبح 

۱۱ صبح تا العان  دوباره خوابه 

حامله هست؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

به احتمال زیاد آره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا گربه چیه بزن بره بیرون دخترتون مریض میکنه

😕😕

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ای خدا گربه چیه بزن بره بیرون دخترتون مریض میکنه

نه بهش غذا میده دخترم عاشقشه  اونم اهلی 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
آره اگه شکمش بزرگ بارداره

😳وای خدا 🤣

احتمالش هستچه قد خوب که براش جا و مکان درست کردی و غذا میدیخیرشو میبینی

❤️❤️

گربه بچه رو مریض میکنه نزار بازی کنه

دخترم بزرگه ۱۵ سالشه بهش گفتم دست نزن 

دست میزنه میشوره 

فقط اگه بجه بیاره مسئولیت داره

ای جان 😍😂

اره گربه بارداره 

مراقبش باش خیر ببینی 

گربه ای که باردار باشه حداقل ۶قلو باردار میشی بدنش ضعیف میشه و زیاد می‌خوابه زیادم نمیتونه اینور اونور بره پرتش نکنی بیرون گناه داره 

بهش غذا بده ممنون🥰

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
گربه ها فصل تولید مثل مشخصی ندارن؟

نمیدونم ولی این فصل فکر کنم زیاد بچه میارن چون میرم بیرون همه شونو باردار یا با بچه کوچیک میبینم 🤣🤣

2810