2777
2789
عنوان

خداروشکر تونستم بابامو بخندونم🥲

95 بازدید | 10 پست

بابام از وقتی دیگه واقعا درک می‌کنه درد دارم 

خیلی مهربون شده و حال روحیش بهتره و میگه می‌خنده 

تازه از سرکار اومد تا ۸ خونه است بعدش دوباره می‌ره 

یهو اومد رو تخت من دراز کشید گفت بابایی ماساژم میدی🥺

یهو قلقلکش دادم نخندید گفتم چرا نمی‌خندی گفت آخه قلقلکی نیستم یهو منو قلقلک داد داشتم میمردم از خنده😁

منم خودمو مثل بچگیام لوس کردم گفتم چرا نمیخندی؟شروع کرد الکی خندیدن

بعدش گفتم خب دکتر گفته برو پیاده روی حالا که خونه ای میای بریم تنهایی حال نمیده؟فک نمی‌کردم قبول کنه یهو گفت باشه برم مامانتو برسونم و بیام آماده باش بریم دخترم🫠

نزدیک بود غش کنم از خوشحالی 

من بابام مشکل روحی داشت این همه سال اصلا دو سه سال بود اینطوری با هم حرف نزدیم و صمیمی نبودیم 

وای خدا چقدر خوشحالم که تونستم بابامو بخندونم

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛

واییی خدا🥺

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
واییی خدا🥺

همیشه می‌گفت خوب نیستی و فلان

تازه گفت الان میفهمم دختر داشتن چقدر خوبه با اینکه داشتی از درد به خودت میپیچیدی ولی الان ک اومدم کلا اهمیت ندادی به درد و خندیدی

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛

عزیز دلم انشاالله خدا هردوتون رو حفظ کنه

منم همیشه با بابام شوخی میکنم

یه شوخی های عجیب در حد لالیگا

مثلن تو خونه صدای ببعی در میارم چون خونوادم خندشون میگیره😂😂

بعدش خودم میگم طرف همسن من بچه داره من هنوز صدا ببعی درمیارم😂😂