2777
2789
عنوان

دوستانی که از تراز و درصد سر در میارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست
درس هایی که صفر میزنی تراز خیلی پایینی میده برا همونه کنکور هم صفر بزنی ترازت خیلی خوب نمیشه

نرسیدم بخونم نه اینکه بلد نباشم فکر میکردم تاریخ و جغرافی اونقدررر مهم نباشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صفر زدنت خیلی خیلی تاثیر داره سعی کن صفر نزنی 

از طرفی زیاد مهم نیست ازمونای قلم من میانگین ترازم 6000 بود البته تجربی بودم تهشم قبول شدم 

مهمترین کار تحلیل کردنه

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
شما ریاضیت ضعیفه اگه تقویتش کنی خیلی خیلی ترازت میره بالا چون بچه های انسانی معمولا برای ریاضی وقت ن ...

نه ریاضیم ضعیف نیست همیشه بین ۴۰ تا ۶۰ درصد میزدم اینسری چون تو مدرسه تدریس نشد کلا نرسیدم بخونم 

کلاس ریاضی هم معین کرمی ثبت نام کردم

صفر زدنت خیلی خیلی تاثیر داره سعی کن صفر نزنی از طرفی زیاد مهم نیست ازمونای قلم من میانگین ترازم 600 ...

منم ۶۴۰۰ بودم کاش رو همون میموندم🥲 

پس صفر زدن خیلی بده؟ از این به بعد سعی میکنم نزنم 

مرسی از راهنماییت❤

دوازدهم رو که دیدم جامعه و جغرافیا عالی بود.

تمرکز بیشتر رو فنون بذار به نظرم ضریبش بیشتره.

عربی هم دستت بیاد خیلی تراز می‌ده.

رو نهایی هم خودت کار کن. از همه چیز به نظرم بیشتر نهایی مهمه.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
دوازدهم رو که دیدم جامعه و جغرافیا عالی بود.تمرکز بیشتر رو فنون بذار به نظرم ضریبش بیشتره.عربی هم دس ...

نهایی یازدهم معدلم ۱۹.۲۰ بود خوبه؟

فنون هم همیشه بالا میزدم چون این ازمون جمع بندی بود و کل کتاب بود سعی کردم ریسک نکنم اونایی که مطمئنم رو بزنم

ممنون از راهنماییت❤

(عربی هم اولین بار بود میزدم تا حالا همیشه ۰ ولش میکردم)

منم ۶۴۰۰ بودم کاش رو همون میموندم🥲 پس صفر زدن خیلی بده؟ از این به بعد سعی میکنم نزنم مرسی از راهنما ...

علاوه بر ازمونا تو کنکورم خیلی بده حتی شده باشه ۱۰ درصدم بزن 

موفق باشی 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
نهایی یازدهم معدلم ۱۹.۲۰ بود خوبه؟فنون هم همیشه بالا میزدم چون این ازمون جمع بندی بود و کل کتاب بود ...

نهایی‌ت فوق‌العاده بود.

منم کم می‌زدم عربی رو طول کشید راه بیفتم ولی تو کنکور بهتر زدم.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱