2777
2789

خانواده ی خواستگارم بعد از ۷ماه هنوز پیگیرن چرا جواب رد دادم.

مادر خواستگارم دوست مادرم هست و قبل از عید با مادرم دوست شدن. بعد از چندماه که با مادرم دوست شدن یه بار که باهمسرشون بودن و منم همراه مادرم بودم باهم بیرون روبه روشدیم و منو دیدن. بعد از اونم چندین بار میش اومدن همو ببینیم و هم خودشون هم همسرشون خیلی منو دوست داشتن و دارن. تا اینکه ۷ماه پیش پیشنهاد دادن منو پسرشون اشنا بشیم و منو خواستگاری کردن برای پسرشون. با اینکه پسرشون پسر خوبی بود اما چون دوتا از خط قرمزهای مهم منو نداشت ردش کردم اما نگفتم دلیل رد کردنم چیه و فقط کلی مطرح کردم که باهم تناسب نداریم. اما از اون موقع همش پیگیرن که چرا من جواب رد دادم و حتی چند روز پیش مادرش مادرمو قسم داده که بگو علت جواب رد چی بوده؟ توحرفاشون میگن چون پسرشون دیگه جایی نمیره خواستگاری فکر میکنن دلش پیش منه و از طرفی هم میخوان بدونن اشکال چی بوده که برطرفش کنن😐.

به نظرتون برخورد درست چیه؟ آیا شما دلیل جواب رد رو به خواستگاراتون میگید؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخمگه درسته گفتنش؟ امتحان نگرفتم از پسرشون که رفع اشکال کنم براش

بنظرم کاملا واضح و شفاف بگو.. منم یه خواستگار تا مدت نامزدی داشتم موقع بهم زدن به پدر و مادرش تمام دلایلمو واضح گفتم و قبول کردن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب وقتی انقد اصرار دارن بگو تهش می گن مقصر تویی پسر ما مجرد موند

واااا😳😳😳

پسره دفعه اولش بود جایی میرفت خواستگاری حس میکنم براش سخت بوده و نتونسته کنار بیاد برای همین شاید دیگه جایی نمیره

خب بگو مثلا این موضوع خیلی برام مهمه و پسر شما این شرایطو نداره

از یه طرف میگم بگم و خودمو خلاص کنم اما از طرف دیگه میترسم بدتر بشه و دوباره پاپیچم بشن که اون مشکلا رو برطرف کنن و برگردن دوباره

😳😳😳😳واقعا اینجوری گفتی بهشون؟ بی ادبانه اس که طرف ناراحت میشه!!

بی ادب اونه ک تو کوچه منو دیده بود میگف وایسا پسرمون صدا بزنم بیاد همو ببینین بریم فردا ازمایش

بنظرم کاملا واضح و شفاف بگو.. منم یه خواستگار تا مدت نامزدی داشتم موقع بهم زدن به پدر و مادرش تمام د ...

بعدش دیگه پاپیچ نشدن که مثلا فلان مشکل رو حل میکنیم و پسرمون قول میده و ...؟

2810