2777
2789
عنوان

365سوال🌈سوال 108🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 19 پست
من نگفتم خیانت چیز کوچیکی هس منظورم اینه که اگه طرفت بد اخلاق و خسیس و لاشی باشه تحملش میکنین؟؟

اگ دوسش داشته باشم اره تحمل میکنم تنها چیزی ک باعث میشه رو عشقم رو دوست داشتنم پا بذارم خیانته همین.

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم خیانت چیز کوچیکی هس منظورم اینه که اگه طرفت بد اخلاق و خسیس و لاشی باشه تحملش میکنین؟؟

منطقی بخوام بگم نه،چون آدم لاشی و خسیس و هیچکس نمیتونه تحمل کنه(کسی که لاشیه خب خیانت میکنه دیگه!)

ولی خودم به شخصه کسی که دوسش دارمو با همه اخلاقای بدش میپسندم و هیچکدوم از ایراداش به چشمم نمیاد😂🙂🤦‍♀️ و این خیلییی بده البته خب کسی که دوسش دارم این ویژگی هایی که شما گفتینو نداره 

منطقی بخوام بگم نه،چون آدم لاشی و خسیس و هیچکس نمیتونه تحمل کنه(کسی که لاشیه خب خیانت میکنه دیگه!)ول ...

اوکی 

کلا کسی ادم خیانت کارو نمیپسنده

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

دروغ 

بنظرم دروغ و خیانت یکین

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .