2777
2789
عنوان

امروز ک با نامزدم رفتیم عقب بشینم کارم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 51 پست
برم عقب بشینم امروز بده!؟ 🥲

برو عقب باهاش سر سنگین باشه ازشم ب پرس دلیلش چی بگو اذیت میشی بگو بااین کارت منو خورد میکنی

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااا 

قبلنا دختر از عمد میشست عقب 

نامزدش میگفت مگه مسافری؟

حالا برعکس شده 

دردش چیه

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

من نمیفهمن یعنی چی فقط عروسی میگه برو عقب بشین 

اسکل کردی؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

شما داری میگی وقتی میری عروسی نه که همیشه اینجوری باشه. بعضی مردا حساس اند می خواد درواقع کسی نگاهت نکنه اینکه درسته کارش یا غلط به نگاه خودت بستگی داره. اما شاید از علاقه زیاد باشه

شما داری میگی وقتی میری عروسی نه که همیشه اینجوری باشه. بعضی مردا حساس اند می خواد درواقع کسی نگاهت ...

اخه ن ارایشم غلیظه ن موهام بیرونه واسه چی باید اینکارو کنه

2810