2777
2789
عنوان

به یک هفده ساله یک نصیحت بکنید

121 بازدید | 15 پست

فردا هفده سالم میشه خیلی عجیبه خیلی می ترسم بین بزرگ سالی و نوجوانی گیر کردم پس بهم یک نصیحت بکنید بهم از تجربه هاتون لطفا 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر اومد سمتت جیغ بزن فرار کن

😐

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

2805

درستو بخون از الان ک واسه کنکور اماده ی اماده باشی با هیچکسم رفیق خیلی صمیمی نباش حد و مرزو قائل بشو

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

پسر اومد سمتت جیغ بزن فرار کن

چشم ولی خب احساس میکنم حتی با درختم یک رابطه ای دارم

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

فعلا خودت رو درگیر روابط عاطفی با جنس مخالف نکن.

یه زبان یاد بگیر.

هدفت رو از الان مشخص کن. با توجه به هدف درس بخون یا یه مهارتی یاد بگیر.

خیلی درگیر فضای مجازی نباش.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چشم ولی خب احساس میکنم حتی با درختم یک رابطه ای دارم

رابطه عاطفی داشتن مشکلی نداره ولی با ادم تاکسیک نرو تو رابطه اگه دیدی بیشتر از اینکه خوشحالت کنه ناراحتت میکنه سریع کات کن 

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
فعلا خودت رو درگیر روابط عاطفی با جنس مخالف نکن.یه زبان یاد بگیر.هدفت رو از الان مشخص کن. با توجه به ...

مرسی عزیزم

2810