دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3254 عنوان سر بی کسی سلامت 💔🥀 115 بازدید | 17 پست مدرس زبان آلمانی🇩🇪 دیروز | 16:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3158 🥀😔 نبینم اجیم غصه بخوره💔 سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3254 نبینم اجیم غصه بخوره💔 عزیزمیخیلی گریه میکنم میترسم کور بشمگریه م میاد دست خودم نیس مدرس زبان آلمانی🇩🇪
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3158 عزیزمیخیلی گریه میکنم میترسم کور بشمگریه م میاد دست خودم نیس دوراز جونت عزیزم حیف چشمای قشنگت نیست؟؟البته اگه خالی میشی گریه کن ولی هر چی حدی داره😞😞خداروشکر کن تکلیفت معلوم شد... زمان همه چیو حل میکنه سرخودتو گرم کن به غم و غصه هات پروبال نده تو دختر قوی هستی💪💪💪😍😍 سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3254 دوراز جونت عزیزم حیف چشمای قشنگت نیست؟؟البته اگه خالی میشی گریه کن ولی هر چی حدی داره😞😞خداروشکر کن ... باشه آبجیسعی میکنم ❤️ مدرس زبان آلمانی🇩🇪
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3158 خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری❤ سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3254 خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری❤ لطف کنه هر چه زودتر از غصه رو از دلم بیرون کنه فقطچیز دگ نمیخام 💔دگ هيچوقت هیچکس کسو و هیچ چیز نمیخام😭 مدرس زبان آلمانی🇩🇪
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3158 باورت میشه یهو خیلی اتفاقی تاپیکتو دیدم دیدم نام کاربریته زودی اومدم😍😍 بخدا ی جورایی همدردیم...خودت که میدونی ... خدا بزرگه عزیزم منم بعضی وقتا ناامید میشم 😌😌 ولی باید قوی موند خدا هوامونو داره 😉😉 سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3158 لطف کنه هر چه زودتر از غصه رو از دلم بیرون کنه فقطچیز دگ نمیخام 💔دگ هيچوقت هیچکس کسو و هیچ چیز نمیخ ... به قول بانو هایدهبخند به روی دنیا دنیا به روت بخنده بزار که رنج و غصه بار سفر ببنده😉😉دانلودش کن همین الان گوش بده .... سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3254 باورت میشه یهو خیلی اتفاقی تاپیکتو دیدم دیدم نام کاربریته زودی اومدم😍😍 بخدا ی جورایی همدردیم...خود ... آره عزیزمانشالله این روزا رو به سلامت طی کنیمباید صبور باشیم مدرس زبان آلمانی🇩🇪
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3158 آره عزیزمانشالله این روزا رو به سلامت طی کنیمباید صبور باشیم 💪💪💪😍😍😍😉😉😉 سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤
دوشیزه_هلن مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3254 به قول بانو هایدهبخند به روی دنیا دنیا به روت بخنده بزار که رنج و غصه بار سفر ببنده😉😉دانلودش کن هم ... همه آهنگامو پاک کردم آهنگای چس ناله ی شجريانو دانلود کردم گوش میدم😂😭 مدرس زبان آلمانی🇩🇪