2777
2789
عنوان

پسر بچه هام کتیف شدن ای خدا

141 بازدید | 8 پست

یه پارک کردم ده بار هی تف تف .از بغلت رد میشن توف میکنن دارن فوتبال میکنن تف میکنن میشینن رو صندلی تف میکنن 

چرا انقد بی فرهنگن .مردا و پسر بچه ها همش تف .بالای ده مورد دیدم 

خدایی خانوما خیلی بهترن

چرا پس این پسرایی که تربیت میکنن انقد بیشعور از اب درمیان.اصلا نگاه نمیکنن داری رد میشی حداقل صبرکنن کسی دورشون نباشه

اینجا هند داره میشه 

شما حساس نیستین من اعصابم به هم میریزه همش میگم به من نپره اخه بغل ادم تف میکنن.لباس  ضخیم تنمونه بخوره به لباس نمیفهمییم که

مقصر مادر پدران دیگه... اینچیزا درسته یه بخشیش ذاتیه اما تربیت هم مهمه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام زیاد میبینین ؟ادیت نمیشین؟

نه نمیبینم خداروشکر 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2805