2777
2789

آستین سه ربع داره 

و کمربندش رو هم میبندم از کمر تنگ میشه و از پایین تقریبا کلوش حالت

با چه رنگ جوراب شلواری بپوشم؟ 

و چه جور شال یا روسری؟

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
کرم

ندارم

سفید خوبه ؟

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805