2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین بدون کلاس و معلم خودش بخونه و رشته خوب قبول بشه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 44 پست
خورده ای هاشو اطلاعی ندارم میانگین ۹ هزاری که گفتم خیلی نزدیک به ده هزار بود بالاخره سوابق کنکور فره ...

مصاحبه تراز نمیده برای کارنامه

تراز قبل از مصاحبه میدن

دانشجوی دکترای پیوسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میانگین میشه ۱۰ هزار

نخیر یازده هزار بود

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

من پشت کنکوری هستم برای نهایی یازدهم چه جوری خوندین که نتیجه گرفتین ؟ اگه کتابو کامل بخونم کافیه ؟ ...

اصلاااا سخت نیست اصلاااا 

یعنی اینقد سوالای ما خوب بود 

نمیدونم البته منم کتابو تقریبا جویده بودم 

فقط کتاب خوندم همین ، همه جای کتاب

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

خواهرم فرهنگیان قبول شد شما رو نمیدونم شاید انسانی نباشین

ببخشید شما رشتتون انسانیه؟

فلسفه و منطق رو تقریبا چند درصد میزنید؟

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻
مصاحبه تراز نمیده برای کارنامهتراز قبل از مصاحبه میدن

تراز نهایی رو بعد از اتمام تمام مراحل صادر میکنن 

و اون تراز نهایی نشون میده شما کدوم اولویت رو قبول شدین!

احتمالا سوابق ۱۱ هزار بوده میانگین گرفته میشه خواهر

بالا توضیح دادم

بله ولی نسل قبل الان نمیدونم کنکور چجوریه

کنکورای قبل واقعا راحت تر بود اما الان انقدر مفهومی و سخت شده بعید میدونم تو آشناهای خودم کسی بود که فقط با خوندن کتاب تست تو کنکور ۷ سال پیش دو تا درسو ۹۰ زد 

ببخشید شما رشتتون انسانیه؟فلسفه و منطق رو تقریبا چند درصد میزنید؟

میانگین پنجاه میزنم آزمونامو 

میانگین پنجاه میزنم آزمونامو

روش مطالعتون چجوریه فیلم هم می‌بینید؟

من خیلی میخونم ولی تو ازمونا همش منفی میشه

واسه فنون چی؟

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻
روش مطالعتون چجوریه فیلم هم می‌بینید؟من خیلی میخونم ولی تو ازمونا همش منفی میشهواسه فنون چی؟

نه کتابو میخونم فقط 

فنون هم دبیر مدرسه رو دارم و فقط کتاب 

اگه کلاس ببینم و تست نزنم به نظرتون فایده ای داره این کلاس دیدن ؟ امتحان نهایی هم هست و اون همه کتاب ...

میخواستم بهت بگم بیرون کلاس نرو و فیلمارو ببین

خودشم الکی پول نده تلگ رام پر از ویدیو هس رایگان

بله بسیار موثره

اون استادا همشون طراح ازمونای معروف و بهترین کتابا  مث مهروماه و خیلی سبز و ....هستن

2810