2777
2789
کلا لیاقت دوست داشته شدن زیاد ابراز علاقه زیاد نداره همش باید حوری رفتارکنی باهاش ازش فاصله ریز بگیر ...

خوب خانم عزیز شما هم باهاش همینجوری رفتار کن که باهات میکنه اما عشوه طورانه در نبود آقا هم به خودت خیلی برس تا این احترام به خود جزوی از شخصیتت بشه در حضور آقاتون هم هر چی ایشون محبت کرد نصف شما بکنین همه مردا همینن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی نزدیکی هم نمیکنه نه اینکه اصلا نه کلا بی بخاره

از اینجا واست مشاور در نمیاد باید باهمون شماره که گفتم تماس بگیری کمکت کنن راهکار بدن بت

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

خوب خانم عزیز شما هم باهاش همینجوری رفتار کن که باهات میکنه اما عشوه طورانه در نبود آقا هم به خودت خ ...

محبت کمک توخونه صفره صفرر صبح میره شب میاد بادوتا بچه پدرم دراومده

من مشاوره نمیخوام خواستم ازتجربه ها استفاده کنم

مسئله شما ب مشورت با ی ادمی ک علم و درسشو خونده نیاز داره دوست عزیز

هرجور ک صلاحته🌷

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

محبت کمک توخونه صفره صفرر صبح میره شب میاد بادوتا بچه پدرم دراومده

بله کاملا حق با شما هست ولی در این وضعیت حال و احوال اکثر خانواده های ایرانی همینه خانم با بچه تو خونه خودش رو خفه میکنه آقا هم همش سرکاره یا وقتایی که تو خونه هست تو خلوت خودشه

دقیقا مشکل ازخودمه که ازخودمو چاقیم تنفرردارم ازهمه چیم

اتفاقا شما خانم خوش ذوق و با اراده ای هستین که دوتا فرزند به دنیا آوردین تربیت میکنین با همه اینها طبیعیه که آدم نتونه برا خودش وقت بزاره بره باشگاه کلاس و ... 

حال خودت باخودت خوب کنهروقت بهت حال داد حال بده بهشحالتون گرفت خودتو نباز قوی کن خودتو

دقیقا چاره ای نیست انگار واقعا آدم اگه مرموز وکاربلد نباشه زندگیو باخته

2810