2777
2789
خب چرا با روشای دیگه جلوگیری نمی کنی.من اصلاً تا حالا حتی یه قرص ضد بارداری هم نخوردم بلد نیستم اصلا ...

نظر همسرمه وگرنه خودم اصلا دلم نمیخواد قرص بخورم چون هم میگن نازایی میاره هم عوارض زیادی برای بدن زن داره

🌷🌷🌷
نظر همسرمه وگرنه خودم اصلا دلم نمیخواد قرص بخورم چون هم میگن نازایی میاره هم عوارض زیادی برای بدن زن ...

آره هورمونا من شنیدن بهم می ریزه به خاطر همون خودم اصلاً تا حالا نخوردم حتی یک بار.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شما چند ساله ازدواج کردید

من تقریباً ۵ ساله ازدواج کردم.

قبلش هم ۴ سال تو زندگی سابقم همون باز قرص ضد بارداری استفاده نمی کردم.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

قرص ضدبارداری و یمدت میخوری باید یه استراحتی بدی باز دوباره ادامه بدی .‌اگه زیاد استفاده بشه آره .‌البته بدن به بدن فرق داره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

نازایی نمیاره اما خب قرص هورمونیه و روی هربدنی تاثیر خاصی داره. مثلا من اصلا نمیتونم بخورم بدتر تمام هورمونامو بهم میریزه وبخاطر این میگن خیلیا بعد از استفاده طولانی مدت باردار شدنشون طول می کشه چون بالاخره هرماه داره روی تخمک گذاری اثر میذاره. از روش های دیگه برای جلوگیری استفاده کنین ک عوارض نداره

هیچ مشکلی نداره کسایی که میگن اینجوری میشه اونجوری میشه اولا خودسرخوردن دوما فقط شنیدن 

شما باید بری پیش متخصص زنان و زایمان نه ماما برات چکاپ کلی بنویسه و آزمایش هورمون بدی و یه سونو هم بشی اگر مشکلی نداشتی بعد بهت قرص بده و شما استفاده کنی هر سال هم سه ماه باید بزاری کنار و روش دیگه ای انجام بدی مثل کاندوم که هورمون های بدن فعالیت کنه

من ۶ سال قرص خوردم از دو ماه قبل عروسی سه ماه بعد از قطع باردار شدم که اونم تا تاثیرش بره بیرون طول کشید

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40