2777
2789
عنوان

ماهیانه چقد خرج میکنید بیاید بگید خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 56 پست
باین حقوق نمیشه ما هم نمیریم فقط هر دوماه میریم ویلا مون تو مشهد هروقت میریم 20 تومن خرج میشه

والا ما هیج جا نمیریم هر دوسه ماه یه شب میرم خونه مامانم که هفت ساعت ازمون دوره 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما هیج جا نمیریم هر دوسه ماه یه شب میرم خونه مامانم که هفت ساعت ازمون دوره

والا بااین گرونی نمیشه رفت ما مجبوریم بریم سر بزنیم وگرنه تفریح نمیریم خیلی سخته خرج مخارج بالاست میخوایم بفروشیم دلمون هم نمیاد از تهران تا بریم بیاییم 20 خرج میشه دیگه نمی صرفه

زندگی همون سال 92حال میداد الان هممون مجبوریم به زندگی کردن 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

برای من۹۴خیلی جالب بود

من 92مدرسه بودم کلاس دوم 😂پنصد تومن مامانم میداد هم تو راه بستنی میگرفتم هم لواشک کلی ذوق میکردم 

من 92مدرسه بودم کلاس دوم 😂پنصد تومن مامانم میداد هم تو راه بستنی میگرفتم هم لواشک کلی ذوق میکردم

اوخعی من۹۴،سیزده چهارده ساله بودم یک پسر همسایه ای بودم همیشه منوزیرنظرمیگرفت بهم علاقمندبودینی هرجایی میرفتم بود البته من اون سال کلن ت چنین فازی نبودم امابهش حس پیداکرده بودم وعشق پاکی بود

اوخعی من۹۴،سیزده چهارده ساله بودم یک پسر همسایه ای بودم همیشه منوزیرنظرمیگرفت بهم علاقمندبودینی هرجا ...

منم از سال 99عاشق پسر خالم شد بودم دو طرفه بود ولی بهم نمیگفتیم اون باکارایی که میکرد بهم فهموند که ازم خوشش میاد ولی چون میدونستم بهم نمیرسیم سال هزار چهار صد عقد کردم با نوه عمم 😅

اولین کار اینه که اول‌پس انداز کنید بعد خرج کنید اگراول خرج‌کنید و بعد منتظر باشید اخرماه چیزی بمونه پس انداز کنید هیچوقت نمیشه 

وام یا قرعه خونگی شرکت کنید هرماه مجبورین ی مبلغی رو پرداخت کنید اخرش هم اون پول و طلا بخر