2777
2789
عنوان

خونه تکونی فصلی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باردار شدم همش دوست داشتم بشورم و بسابم اصلا عجیب غریب کل خونه رو میخواستم آینه کنم

واای منم تو بارداریم اینجوری شده بودم ،اصلا انقدر زبر و زرنگ شده بودم که نگو

کاش همونجوری می موندم

واای منم تو بارداریم اینجوری شده بودم ،اصلا انقدر زبر و زرنگ شده بودم که نگوکاش همونجوری می موندم

آره واقعا من فکر میکنم چون ماهانه خونی رو ازدست نمیده آدم اونجوری میشه

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
چقدرررررر جالب من بارداری اولم به شدت تنبل و بد ویار بودم

چی بود بچتون

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
واای منم تو بارداریم اینجوری شده بودم ،اصلا انقدر زبر و زرنگ شده بودم که نگوکاش همونجوری می موندم

بچتون چی بود

در این حد بی انگیزه اید

بچه کوچیک دارم که چند روزه هم بهش واکسن زدیم هم سرماخورده هیچکاری نمیذاره بکنم حتی بازیم نمیکنه فقط چسبیده به من

تو خونه وسیله خیلیی کم دارم هر چیم دارم قدیمین ،هرچقدر تمیز میکنم اصلا به چشم نمیاد

و اینکه بگم افسردگی هم دارم😔

چقدرررررر جالب من بارداری اولم به شدت تنبل و بد ویار بودم

ببین من حالم خوب نبوداا ،ولی دوست داشتم همش تحرک داشته باشم ،از خواب بدم میومد،شبا دیر میخوابیدم فقط خدا خدا میکردم زودتر صبح بشه من بیدار بشم

خیلی اون حالمو دوست داشتم

آره واقعا من فکر میکنم چون ماهانه خونی رو ازدست نمیده آدم اونجوری میشه

من لک بینی دیدم روز نوزدهم 

اما الان سی و دو سه روز هستم هنوز پریود نشدم

اگر لکه تخمک گذاری دیرتر میشم؟

2810