2777
2789

ی جوری میگید خز 

حالا یا ازدواج نکردی یا انجامش دادی الان میگی خزه

بیخیال بابا اتفاقا خیلی خوبه ک اول زندگیشون میخوان ایجوری کنن

بعدشم زن و شوهر تا آخر عمر باید کنار هم بشینن🤪🥰

خیلی وقته دیگه کسی از این کارا نمیکنه

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر با اینکه بعد ۵ سال بهم رسیدیم و نامزد شدیم 

همیشه کارای خزمون تو خصوصیمون بود

کمتر خونه همدیگه هم میرفتیم

همش بیرون بودیم و پارک

بدون ماشین حتی تو برف

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خداروشکر که خیار بوده 🫣

💔😐نبود ک عموم از یخچال پاشد براش اورد 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

موهای رنگی کرده

عکسای آینه قدی تو بغل همسری😂

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

خز ک نه ولی من روز عروسیم داشتم باشوهرم میرقصیدم و خانوما هم دورمون در حال رقص بودن 

زنعموی بابای شوهرم پرید وسط منو شوهرم و شوهرمم با اون شروع کرد ب رقص

منم محکم کوبیدم ب پای همسرم دیگع تا اخر با من رقصید😂😂😂 

اخه مرد حسابی چرا باید با زنعموی بابات برقصی

گَر نباشد رنگ رویا...به چه دل باید سپرد؟

💔😐نبود ک عموم از یخچال پاشد براش اورد

نه میگم خداروشکر هوس خیار کرده 😂

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

خونه عمه م دعوت بودیم پسر عمم تازه ازدواج کرده بود بعد موقع برنج کشیدن زنش گفت نه من و سامان جوووون تو یه بشقاب غذا میخوریم

من پااااره شدم دونه های برنج از دهنم پاچید بیرون از شدت خنده😂😂😂😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
دیدین تو اتوبوس یا مترو کنار همن حرف میزنن به لب و صورت هم دست میزنننمیرن قسمت مخصوص خودشون😂😑

پروفت خودتی؟🥰

2810